Dziękuję za miłe przywitanie

otóż:
Pingwiniak oboje dobrzyśmy w rąbaniu drewna, gorzej z rozpalaniem albo transportem
Bonjour monsieur
Gryf
GawroN znasz taką piosenkę? ( nie pogniewasz się? )
Gawron, gawron, gawronie, kroczysz ładnie koło mnie, gawron, gawron gawronie - ja cię kocham a ty mnie jakoś tak to było, dzieciaki w przedszkolu się uczyły
Inkwizytor666 powitanie na ostrzu noża? Mam pytanie kobiety żyją dłużej... wdowy ( tak ) a stare panny? Jak to z nimi jest?
Qasz w związku z tą kuchnią -no tak, jakby to powiedzieć - nic obrazek z innego Forum podwędzę

( maniakiem tolkienowskim jestem poza tym )
ale kuchnię i to dziką lubię
Parthagas To jest duży dom z obejściem, czyli jest stodoła, obora, świniarnik, drewutnia, jakby co to zdjęcie na Picassa ( ale sprzed roku, ganek się nieco zmienił )
Dawniej to było gospodarstwo, teraz są pustki. Nic nie hodujemy, żadnej kurki. Tu mrowie lisów w okolicy. Mama chorowita jest. Było kilka powodzi. Poza tym, jest ogródek, marchewkę siejemy, owszem, sadek też, ale wymaga odmłodnienia. Nasza działka własnościowa jest mniejsza niż samo obejście ogrodzone starym dziurawym płotem poprzez który psy idą w las, dzikusy jedne... To dobre dzikie miejsce, super, pompa jest, elektryka też, ostatni słup linii dalej już ino knieja. Trochę mchy nas atakują nie wspominając komarów.
Ziemniaki mama kupuje u miejscowego gospodarza, owoce przywozi siostra, która mieszka jakieś 15 km stąd, też w leśniczówce czy gajówce - wyraźny brak gospodarza.
kermitttt To znaczy jakie "e"? Takie jest moje imię ( tolkienowskie )
Annael Fakt, że po urodzeni dali mi imię Anna, nazwisko mam na literę S. Słyszałeś, Annael, to Elf szary, który wychowywał Tuora..., który wprawdzie był człowiekiem - ludziem, ale pojął za żonę piękną Idril z Gondolinu?
Aca, może ci chodziło o cyfrę 9? tak mam w adresie mailowym, ale gdy się tu zarejestrowałam, czekałam i czekałam na aktywację konta - zdarza się na niektórych Forach, że się czeka. Okazało się, że źle napisałam własny adres mailowy i musiałam drugi raz. Tak wyszło. Z woli losu
Idę więc sprawdzić kuchenne delicje survivalowe