foxiter, na te i inne pytania odpowiedzi znajdziesz na www.reconnet.pl . Ale najważniejsze. IDŹ DO LASU. I napisz potem relacjefoxiter pisze:W takim razie jakie poncho polecacie ?
Tak przy okazji ile godz przewidujecie że będę szedł 6km przez las ?

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
foxiter, na te i inne pytania odpowiedzi znajdziesz na www.reconnet.pl . Ale najważniejsze. IDŹ DO LASU. I napisz potem relacjefoxiter pisze:W takim razie jakie poncho polecacie ?
Tak przy okazji ile godz przewidujecie że będę szedł 6km przez las ?
Kosztował 100zł i za tą cene nie znalazłem nic lepszego extr -19.Strasznie ciężki (2kg) śpiwór jak na 11 stC komfortu. Przy takim komforcie powinien być połowę lżejszy.
Bardziej chodziło mi to jak to ma się w zestawieniu + pałatka/poncho, lub sama dostawka w znaczeniu jakieś mini zadaszenie w "obozie". To coś nie było testowane czy cieknie ale za to jest bardzo lekkie. nie licząc rurek bo one coś ważą ale na co mi one w lesie.Dostawka do namiotu - jeżeli to coś nie cieknie i jest w miarę lekkie, to nada się na nieduży tarpik. Nie wiem jak to się ma do Twoich preferencji na sprzęt p-deszcz, raczej nie zastąpi pałatki.
Przy minus 10, to w tym śpiworze będzie z ciebie kostka lodu...Kosztował 100zł i za tą cene nie znalazłem nic lepszego extr -19.