hosting zdjęć na allegro
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Zwyczajna podróbka z kiepskiej stali niewarta ceny. Sam nóż do ucięcia kijka na ognisko na pewno się sprawdzi. Ponadto, kupowanie chińskich podróbek napędza tylko czarny rynek...wolfram pisze:Co myślicie o tym nożu?
[url=http://www.fotoallegro.pl/zdjecia/z8/87815/small/1.jpg]Obrazek[/url] Obrazek
hosting zdjęć na allegro
Na knives.pl kupisz fajny nóż i zamówisz tego typu pochwę. Ze skóry, bo ta akurat to kiepskiej jakości skóra ekologiczna. Popełniłem to nieporozumienie i kupiłem ten nóż na Alle. Nie sugerujcie się opisem stali - to co najwyżej chińska 8Cr13Mov. Nóż dostał zadanie pielęgnowanie ogródka z czym sobie radzi pod warunkiem częstego ostrzenia...wolfram pisze:przyznam szczerze, że najbardziej podoba mi się w tym nożu sposób troczenia do pasa.
Noże mocowane pionowo są wkurzające, z racji tego, że często jeżdżę autem.
Znacie jakieś fajne modele, mocowane poziomo, ale tylko w skórzanej pochwie?
Spróbuj sam przeszyć szlufkę mocującą, pod kątem 45 stopni. Pomaga, sprawdzone.wolfram pisze:Noże mocowane pionowo są wkurzające, z racji tego, że często jeżdżę autem.
Twierdzisz tak bo nie używałeś noża z dobrej stali... Można coś znaleźć używanego za dobrą cenę. Będziesz miał wrażenie że "sam tnie"...wolfram pisze:[...]
Jeśli chodzi o jakość stali, to mówiąc szczerze, mam to gdzieś.Do zaostrzenia kija na ognisko, czy obrobienia złamanego trzonka w saperce wystarczy cokolwiek. [...]
wolfram pisze:[...]Reasumując, w omawianej tu podróbce noża podoba mi się w 8O% pochwa[tylko nie wiedziałem, że to nie skóra], [...]
Dlatego ten projekt S4 kosztuje ok 2 tys $ w oryginale... Twórca zawiesił działalność przez podróbki... Można zamawiać ale nie wiem czy realizuje zamówienia...wolfram pisze:[...]a w 2O% to, że jest to zwykły nóż, bez wodotrysków i innych gówien, których nienawidzę.
O.o.mar_kow pisze:
Dlatego ten projekt S4 kosztuje ok 2 tys $ w oryginale... Twórca zawiesił działalność przez podróbki... Można zamawiać ale nie wiem czy realizuje zamówienia...
http://www.bayleyknife.com/site/index.aspx