Przesunięty przez: puchalsw 2011-11-18, 11:36 |
ANKIETA nt. SURWIWALU - prośba kolegi z AWF |
Autor |
Wiadomość |
przemek

|
Wysłany: 2011-11-17, 23:41 ANKIETA nt. SURWIWALU - prośba kolegi z AWF
|
|
|
Witam Serdecznie,
Zacznę oficjalnie - jestem pracownikiem Akademii Wychowania Fizycznego w Warszawie ( Zakład Turystyki Aktywnej i Kwalifikowanej) i gorącym propagatorem szeroko rozumianej aktywności survivalowej. Od wielu lat prowadzę zajęcia ze studentami na których zapoznaję ich z survivalem - zarazem tym przez "v" jak i przez "w". Obecnie w ramach pracy doktorskiej prowadzę pierwszy w Polsce projekt badawczy pt " Społeczne uwarunkowania uczestnictwa w surwiwalu jako formie aktywności turystyczno-rekreacyjnej" pod naukową opieką dr hab. prof AWF Ludwika Mazurkiewicza.
A teraz po ludzku - zwracam się z prośbą do osób zajmujących się surwiwalem/bushcraftem o wypełnienie ankiety. Traktuję survival poważnie, podobnie jak jego uczestników - chciałbym, aby badania oddały stan rzeczywisty. Liczę na zrozumienie i pomoc. Jeśli macie jakieś pytanie dotyczące badań czy też samego survivalu - chętnie odpowiem.
Poniżej dwa linki do stron z ankietą. Zapewne je znacie, podobnie jak osoby które mi pomagają.
http://survival.strefa.pl/ankieta_doktorat-awf.htm
http://www.survival.infocentrum.com/s/index.html
pozdrawiam i dziękuję za cierpliwość w czytaniu tego postu oraz wypełnianiu ankiety.
Przemysław Płoskonka / przemyslawploskonka@gazeta.pl |
Ostatnio zmieniony przez puchalsw 2011-11-18, 11:32, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Qasz
Tata psychopata

Pomógł: 6 razy Wiek: 38 Dołączył: 19 Paź 2010 Posty: 471 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 2011-11-18, 00:18
|
|
|
Kolego "przemku", jeśli faktycznie traktujesz nas poważnie to proszę Cię uprzejmie wykasuj swoje tematy w innych działach - na forum, tym jak i innych istnieją pewne zasady - jedną z nich jest NIE DUBLOWANIE tematów. Radzę Ci to zrobić, ze szczerego serca, z chęcią wypełnię Twoją ankietę, zapewne nie tylko ja zrobię to z nieukrywaną radością (bo ktoś interesuje się moją opinią i jakiś wkład swój, w twoją pracę będę miał). Ale w zamian za to proszę cię o poszanowanie zasad forum, jeśli tego nie zrobisz, zapewne poszanuje je jeden z naszych ukochanych moderatorów .
A teraz idę wypełnić twoją ankietę |
_________________ Lotus Turbo Challenge II
Don't Fak-up, Pack-up and Let's go! |
|
|
|
 |
puchalsw
Skandynawski Oprawca

Pomógł: 20 razy Wiek: 49 Dołączył: 07 Lis 2009 Posty: 1826 Skąd: Zielona Białołęka
|
Wysłany: 2011-11-18, 00:45
|
|
|
Qasz napisał/a: | Kolego "przemku", jeśli faktycznie traktujesz nas poważnie to proszę Cię uprzejmie wykasuj swoje tematy w innych działach - na forum, tym jak i innych istnieją pewne zasady - jedną z nich jest NIE DUBLOWANIE tematów. Radzę Ci to zrobić, ze szczerego serca, z chęcią wypełnię Twoją ankietę, zapewne nie tylko ja zrobię to z nieukrywaną radością (bo ktoś interesuje się moją opinią i jakiś wkład swój, w twoją pracę będę miał). Ale w zamian za to proszę cię o poszanowanie zasad forum, jeśli tego nie zrobisz, zapewne poszanuje je jeden z naszych ukochanych moderatorów |
Racja!
Przemek, forumowa brać chętnie pomoże, ale nie flood'uj następnym razem .
Wyczyszczone... |
_________________ F..k it, I'll Do It Myself! |
|
|
|
 |
przemek

|
Wysłany: 2011-11-18, 10:30
|
|
|
Przepraszam, nie chciałem wprowadzać zamieszania. Pomyślałem, iż zwiększy to szansę dotarcia do forumowiczów.
pzdr Przemek |
|
|
|
 |
puchalsw
Skandynawski Oprawca

Pomógł: 20 razy Wiek: 49 Dołączył: 07 Lis 2009 Posty: 1826 Skąd: Zielona Białołęka
|
Wysłany: 2011-11-18, 11:29
|
|
|
przemek, dzięki za wyjaśnienia, i maila. Rozumie Twoje intencję, i mam nadzieję że Forumowicze Ci pomogą na ile będą mogli (moją ankietę już masz). W weekend pewnie będziesz miał nieco mniej zwrotów, ponieważ wiele osób pójdzie w teren.
Póki co przypinam jako ogłoszenie na okres 1 tygodnia. Jeśli będzie konieczność przedłużenia, daj znać przed następnym weekendem.
Pozdrawiam |
_________________ F..k it, I'll Do It Myself! |
|
|
|
 |
Młody

Pomógł: 12 razy Wiek: 29 Dołączył: 01 Sty 2009 Posty: 917 Skąd: Tychy
|
Wysłany: 2011-11-18, 11:44
|
|
|
Poszła. |
|
|
|
 |
Kopek
TRAMPek łikendowy

Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 10 Mar 2009 Posty: 990 Skąd: Z największej dziury
|
Wysłany: 2011-11-18, 12:31
|
|
|
done |
_________________ "Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com |
|
|
|
 |
Michal N
Metyl Podgrzybek

Pomógł: 10 razy Wiek: 40 Dołączył: 16 Lut 2009 Posty: 1260 Skąd: Warszawa-Mokotów
|
Wysłany: 2011-11-18, 13:01
|
|
|
Ja wypełniłem dawno temu na stronie Bogdana. |
|
 |
Parthagas
kumpel staffików

Pomógł: 7 razy Dołączył: 28 Sie 2007 Posty: 785 Skąd: Mława
|
|
|
|
 |
Kopek
TRAMPek łikendowy

Pomógł: 5 razy Wiek: 39 Dołączył: 10 Mar 2009 Posty: 990 Skąd: Z największej dziury
|
Wysłany: 2011-11-18, 13:39
|
|
|
Michal N napisał/a: | Ja wypełniłem dawno temu na stronie Bogdana. |
chwalipięta |
_________________ "Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com |
|
|
|
 |
Abscessus Perianalis
Dziki Dzik

Pomógł: 8 razy Wiek: 34 Dołączył: 24 Mar 2010 Posty: 966 Skąd: CK / Wa-wa
|
Wysłany: 2011-11-18, 18:09
|
|
|
No ja niestety też już ją wysyłałem. |
_________________ "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz."
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/ |
|
|
|
 |
soohy

Pomógł: 5 razy Wiek: 26 Dołączył: 26 Lip 2010 Posty: 1067 Skąd: Małopolskie, Brzesko
|
|
|
|
 |
BRAT_MIH
Mihu

Pomógł: 8 razy Wiek: 45 Dołączył: 21 Sty 2011 Posty: 355 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 2011-11-19, 15:50
|
|
|
Poszło. |
_________________ "Nie ma nikt na świecie domu jak my mamy, jest zielony latem , zimą śnieżnobiały, mamy dach z gałęzi, z mchu miękkiego łóżko, lampą jest nam księżyc ponad leśną dróżką. Idą, idą leśni, kompas mają z gwiazd ... " |
|
|
|
 |
bogdan

Pomógł: 1 raz Wiek: 54 Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 160 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2011-12-01, 12:23
|
|
|
Michal N napisał/a: | Ja wypełniłem dawno temu na stronie Bogdana. |
Dawno temu na mojej stronie była ankieta do mojej pracy licencjackiej. Przemek podczas układania swojej ankiety do doktoratu sugerował się moja ankietą ale... musiał wiele zmienił żeby moje naiwne/amatorskie pytania pasowały do doktoratu. Dodał kilka nowych działów - w ogóle nie ruszanych w mojej ankiecie. Skonsultował to wszystko z psychologami i statystykami. Tak więc jest to właściwie całkiem nowa ankieta. Z poprzedniej ankiety zostało właściwie tylko... miejsce powieszenia ankiety: powiesiłem ją na swojej stronie z wykorzystaniem poprzedniego szablonu. |
_________________ Nie wycinaj lasów bo i ty możesz zostać partyzantem. |
|
|
|
 |
|