Bear Grylls zajmuje się miejskim survivalem i jak widać, akcja dzieje się w Polsce

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

"Dla mnie jest on jednym z lepszych propagatorów survivalu"Adrian pisze:Dla mnie osobiście jest on jednym z lepszych propagatorem survivalu.
Wiedziałem że ktoś napisze że BG jest śmieszny, nie zna się na rzeczy i takie tam. Czytałem inne posty w reconnie i wiem że misiek jest tu nieakceptowany icon_twisted .Jemu za to płacą. Każdy z was gdyby miał taką okazję prawdopodobnie też by to robił. A jeśli chodzi o Pałkiewicza ten "gość" wiem ma naprawdę wielką wiedzę także podziwiam. Szkoda że w Polsce nie promuje się survivalu. Szkoda że niema takiej szkoły survivalu jak we Włoszech, którą założył pan Pałkiewicz.Hillwalker pisze:"Dla mnie jest on jednym z lepszych propagatorów survivalu"
Raczej parodii survivalu.
Poczytaj sobie książki Pałkiewicza. Dowiesz się o miejscach, w których Bear zakończyłby swój wesoły żywot w ciągu kilkudziesięciu godzin (gdyby się troszkę podszkolił i przestał popełniać proste błędy).
nie wypowiem się co do samej postaci tego typka bo mam już dość zszargane nerwy. Ale... Według mnie w Polsce nie należy propagować survivalu... i tak mamy mało dzikich terenów które nie są jeszcze splamione krwią cywilizacji... Wyobraźcie sobie że po 2-3 latach propagandy survivalu liczba "survivalowców" wzrośnie dajmy na to o ok 40 % jak nie więcej... ludzie zaczną poszukiwać nowych terenów, wszędzie zostawiając po sobie ślady itd itd itd. Jeśli komuś w duszy gra taki sposób na życie to sam dojdzie do informacji "z czym to się je"Adrian pisze:jednym z lepszych propagatorem survivalu.
Faktycznie masz racje, ale na razie nie jest to tak promowane jak w stanach np.Fredi pisze:oj Adrianie, przejrzyj internet, zobaczysz, że i w Polsce promuje się survival, i robią to najlepsi z tej branży w naszym kraju.
Są też dobre szkoły.
Zostawiają po sobie ślady dlatego że Polska kultura ma wiele do życzenia. Dlaczego ludzie nie mogą zrozumieć, że po zjedzonym batoniku należy wziąć opakowanie z powrotem do plecaka. icon_twistedMłody pisze:wszędzie zostawiając po sobie ślady
 Jestem kompletnie skołowany. Z tego co widzę to coś nowego, bo filmik dodany kilka dni temu. Tylko czekac jak za pól roku będzie w polskim Discovery,
 Jestem kompletnie skołowany. Z tego co widzę to coś nowego, bo filmik dodany kilka dni temu. Tylko czekac jak za pól roku będzie w polskim Discovery,  muszę to zobaczyc! (Z czystej ciekawości, bo sama formuła programu wydaje się bezsensu.)
 muszę to zobaczyc! (Z czystej ciekawości, bo sama formuła programu wydaje się bezsensu.)  

Można tylko po co...? I część - przykładowy błąd - przejście z dźwigu na budynek w jakiś dziwny sposób, zamiast po prostu położyć się na tych kablach.Adrian pisze:Już jest pełna wersja odwiedzin Beara Gryllsa w Polsce
Miłego oglądania
Oglądając co chwilę zadawałem sobie pytanie: "Po ch** on to robi".Już jest pełna wersja odwiedzin Beara Gryllsa w Polsce
Miłego oglądania
 a to poszukiwanie włazu na dachu windy to był kosmos, chyba nikt mu nie powiedział ze w Polsce  windy nie zawsze maja taki właz
 a to poszukiwanie włazu na dachu windy to był kosmos, chyba nikt mu nie powiedział ze w Polsce  windy nie zawsze maja taki właz  :D
:DWiesz co.Wedrowycz89 pisze:Podejżewam że mimo tego co czasem odstawia w TV gość swoje umie, także nie ma co na niego gadać, za to u płacą. I to właśnie dzięki nie mu "survival" staje się sławny, bo o takim Pałkiewiczu to ludzie z poza tematu raczej niestety nie słyszęli.
 )
 ) 

' i się zgadzają .Mam też kolegów emo kilku bo reszta mnie irytuję jak chciałem ich do lasu zabrać to mówili ze kleszcze,dziki i ze męczące.Więc ja ruszam na takie wyprawy z kolegami i się nie skarzę
 ' i się zgadzają .Mam też kolegów emo kilku bo reszta mnie irytuję jak chciałem ich do lasu zabrać to mówili ze kleszcze,dziki i ze męczące.Więc ja ruszam na takie wyprawy z kolegami i się nie skarzę   jak dla mnie to od ludzi którzy się podniecają Bear Grylls to się nawet zbliżać nie wolno.A co do Bear to mnie irytuję jak można pic własne szczyny rozumiem jakby odparował ale nie takie z ku^^^^
 jak dla mnie to od ludzi którzy się podniecają Bear Grylls to się nawet zbliżać nie wolno.A co do Bear to mnie irytuję jak można pic własne szczyny rozumiem jakby odparował ale nie takie z ku^^^^   po drugie jak idzie 100 km pustynią to wytrzymuje na jednej manierce ??
 po drugie jak idzie 100 km pustynią to wytrzymuje na jednej manierce ??  Może niektórzy się znają ale większość to tak dla szpanu
  Może niektórzy się znają ale większość to tak dla szpanu