Bear Grylls zajmuje się miejskim survivalem i jak widać, akcja dzieje się w Polsce

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
"Dla mnie jest on jednym z lepszych propagatorów survivalu"Adrian pisze:Dla mnie osobiście jest on jednym z lepszych propagatorem survivalu.
Wiedziałem że ktoś napisze że BG jest śmieszny, nie zna się na rzeczy i takie tam. Czytałem inne posty w reconnie i wiem że misiek jest tu nieakceptowany icon_twisted .Jemu za to płacą. Każdy z was gdyby miał taką okazję prawdopodobnie też by to robił. A jeśli chodzi o Pałkiewicza ten "gość" wiem ma naprawdę wielką wiedzę także podziwiam. Szkoda że w Polsce nie promuje się survivalu. Szkoda że niema takiej szkoły survivalu jak we Włoszech, którą założył pan Pałkiewicz.Hillwalker pisze:"Dla mnie jest on jednym z lepszych propagatorów survivalu"
Raczej parodii survivalu.
Poczytaj sobie książki Pałkiewicza. Dowiesz się o miejscach, w których Bear zakończyłby swój wesoły żywot w ciągu kilkudziesięciu godzin (gdyby się troszkę podszkolił i przestał popełniać proste błędy).
nie wypowiem się co do samej postaci tego typka bo mam już dość zszargane nerwy. Ale... Według mnie w Polsce nie należy propagować survivalu... i tak mamy mało dzikich terenów które nie są jeszcze splamione krwią cywilizacji... Wyobraźcie sobie że po 2-3 latach propagandy survivalu liczba "survivalowców" wzrośnie dajmy na to o ok 40 % jak nie więcej... ludzie zaczną poszukiwać nowych terenów, wszędzie zostawiając po sobie ślady itd itd itd. Jeśli komuś w duszy gra taki sposób na życie to sam dojdzie do informacji "z czym to się je"Adrian pisze:jednym z lepszych propagatorem survivalu.
Faktycznie masz racje, ale na razie nie jest to tak promowane jak w stanach np.Fredi pisze:oj Adrianie, przejrzyj internet, zobaczysz, że i w Polsce promuje się survival, i robią to najlepsi z tej branży w naszym kraju.
Są też dobre szkoły.
Zostawiają po sobie ślady dlatego że Polska kultura ma wiele do życzenia. Dlaczego ludzie nie mogą zrozumieć, że po zjedzonym batoniku należy wziąć opakowanie z powrotem do plecaka. icon_twistedMłody pisze:wszędzie zostawiając po sobie ślady
Można tylko po co...? I część - przykładowy błąd - przejście z dźwigu na budynek w jakiś dziwny sposób, zamiast po prostu położyć się na tych kablach.Adrian pisze:Już jest pełna wersja odwiedzin Beara Gryllsa w Polsce
Miłego oglądania
Oglądając co chwilę zadawałem sobie pytanie: "Po ch** on to robi".Już jest pełna wersja odwiedzin Beara Gryllsa w Polsce
Miłego oglądania
Wiesz co.Wedrowycz89 pisze:Podejżewam że mimo tego co czasem odstawia w TV gość swoje umie, także nie ma co na niego gadać, za to u płacą. I to właśnie dzięki nie mu "survival" staje się sławny, bo o takim Pałkiewiczu to ludzie z poza tematu raczej niestety nie słyszęli.