Nawet dodanie odrobiny zwykłego NaCl, czyli soli kuchennej, pomaga. Woda co prawda nie smakuje jakoś rewelacyjnie, ale to wersja mocno budżetowaBastion pisze:Zastanawiam sie nad dodawaniem (na przyszlosc) do takiej wody sproszkowanego Isostaru (napoj izotoniczny).
Wyjazd polarny
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- thrackan
- Gadu Gadu: 2123627
- Tytuł użytkownika: Manufaktura strużyn
Kilka zdjęć: http://www.23hq.com/thrackan/album/list
- Rzez
- Gadu Gadu: 2437677
- Tytuł użytkownika: F&L
Tak, topienie śniegu. Z rana dodawałem do picia multiwitaminę, na wieczor magnez - żeby był jakikolwiek smak. Tabletka z magnezem smakowala trochę jak płyn do naczyn Ludwik - tj. cytryna z miętą 
Dziennie wychodziło trochę ponad 5,500 kalorii. Jedzenia wziąłem trochu za dużo, za to było niesamowicie smaczne. Smalec jest jak najbardziej w porządku, przy nieco ponad 50 gram na porcje wcale nie czuć jego smaku.
Suszone mięso - własne - wołowina. Sprawdziło się znakomicie.
Dziennie wychodziło trochę ponad 5,500 kalorii. Jedzenia wziąłem trochu za dużo, za to było niesamowicie smaczne. Smalec jest jak najbardziej w porządku, przy nieco ponad 50 gram na porcje wcale nie czuć jego smaku.
Suszone mięso - własne - wołowina. Sprawdziło się znakomicie.
,,I don't know what's wrong with me, but I love this shit.''
- Bastion
- Tytuł użytkownika: nizinny taternik
To jest jakis pomysl! Czemu nie przyszlo mi to wczesniej do glowy?thrackan pisze:Nawet dodanie odrobiny zwykłego NaCl, czyli soli kuchennej, pomaga. Woda co prawda nie smakuje jakoś rewelacyjnie, ale to wersja mocno budżetowa
W zasadzie to lyzeczka popiolu z ognisna na 1L wody powinna dac plyn o charakterze izotonicznym (sol fizjologiczna).
thrackan pomogles!
Co nas nie zabije to nas wzmocni...
- wrzesientomek
- Tytuł użytkownika: Wrzesień
- miśka
- Gadu Gadu: 13946836
o tak to jest dobre pytanie! Ja jeden raz tak długo używałam mojej 60 i wyszły takie kolorowe scenerie...: https://picasaweb.google.com/kupper.mic ... 1073271586
- wrzesientomek
- Tytuł użytkownika: Wrzesień
Ja tu nic nadzwyczajnego nie widzęmiśka pisze:o tak to jest dobre pytanie! Ja jeden raz tak długo używałam mojej 60 i wyszły takie kolorowe scenerie...: https://picasaweb.google.com/kupper.mic ... 1073271586
Problemem były baterie, które trzeba było trzymać ciągle w ciepłym (miałem 3 i ledwo starczyły)
- Rzez
- Gadu Gadu: 2437677
- Tytuł użytkownika: F&L
Temp do ok. -15 st. C. 7D spisywał się ok, w sumie ciężko to uznać za mróz (tym bardziej że przy -20 st. C to nawet poprzednia zaawansowana małpka spokojnie działała). Ważne że aparat jest dosyć wygodny w obsłudze przy użyciu grubszych rękawic (jedyne problemy w przypadku przełączania na tryb nagywania).
[ Dodano: 2011-10-01, 13:18 ]
Hej
Wrzuciłem dwa filmy do zobrazowania pogody:
Zaczynam powoli się odkopywać z rzeczy i mam nadzieję, że w niedługim czasie pojawi sie dużo informacji związanych z wyjazdem
[ Dodano: 2011-10-01, 13:18 ]
Hej
Wrzuciłem dwa filmy do zobrazowania pogody:
Zaczynam powoli się odkopywać z rzeczy i mam nadzieję, że w niedługim czasie pojawi sie dużo informacji związanych z wyjazdem
,,I don't know what's wrong with me, but I love this shit.''