Co do sprzętu, to w najbliższych planach jest hamak plus tarp, resztę mam

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

Wielu się zastanawia czemu my wyjście na piwo do lasu nazywamy bushcraftem
 Wielu się zastanawia czemu my wyjście na piwo do lasu nazywamy bushcraftem 
Coraz bardziej mi się podobaBubel pisze:przeważnie standard: spacer, ognisko, żarcie, picie, nocka, leniwy poranek i w drogęWielu się zastanawia czemu my wyjście na piwo do lasu nazywamy bushcraftem
a poważnie to mamy w planach z Grigorem połazić po keszach z OC, co może zaowocować sporą ilością błądzenia po lesie, ale cała reszta w normie.

Grigor - piętno to jest dopiero po spotkaniu ekipy śląskiej. Reszta forum jest normalnaGrigor pisze:Ja co najwyżej zrobię zdjęcia samych hamaków, jak szwy są zrobione i gdzie idą, więc też raczej szału nie ma co po mnie oczekiwać. Może kolega Belgor będzie miał większe aspiracje na uwiecznienie swojego pierwszego wypadu z członkami forum, wszak to wzniosłe wydarzenie na pewno odciśnie piętno na jego psychice, każdy tak kończy

moja psycha panie i tak zorana jest więc nie ma obawyGrigor pisze:Ja co najwyżej zrobię zdjęcia samych hamaków, jak szwy są zrobione i gdzie idą, więc też raczej szału nie ma co po mnie oczekiwać. Może kolega Belgor będzie miał większe aspiracje na uwiecznienie swojego pierwszego wypadu z członkami forum, wszak to wzniosłe wydarzenie na pewno odciśnie piętno na jego psychice, każdy tak kończy

Gdzie pójdziemy i którędy to już mi rybka, ale jednego przeboleć nie mogę. Litewski cham (czytaj mój dobry przyjaciel) Le Monsieur  Rajmund  założył na Łagiewnikach skrzynkę (podskoczyłem autem dziś bo byłem nim w Łodzi) i się nie pochwalił! Żebym ja się z internetów dowiadywał o takich faktach? To je gańba jak by to rzekli ślązacy!
 Gdzie pójdziemy i którędy to już mi rybka, ale jednego przeboleć nie mogę. Litewski cham (czytaj mój dobry przyjaciel) Le Monsieur  Rajmund  założył na Łagiewnikach skrzynkę (podskoczyłem autem dziś bo byłem nim w Łodzi) i się nie pochwalił! Żebym ja się z internetów dowiadywał o takich faktach? To je gańba jak by to rzekli ślązacy!