Co do sprzętu, to w najbliższych planach jest hamak plus tarp, resztę mam

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Coraz bardziej mi się podobaBubel pisze:przeważnie standard: spacer, ognisko, żarcie, picie, nocka, leniwy poranek i w drogęWielu się zastanawia czemu my wyjście na piwo do lasu nazywamy bushcraftem
a poważnie to mamy w planach z Grigorem połazić po keszach z OC, co może zaowocować sporą ilością błądzenia po lesie, ale cała reszta w normie.
Grigor - piętno to jest dopiero po spotkaniu ekipy śląskiej. Reszta forum jest normalnaGrigor pisze:Ja co najwyżej zrobię zdjęcia samych hamaków, jak szwy są zrobione i gdzie idą, więc też raczej szału nie ma co po mnie oczekiwać. Może kolega Belgor będzie miał większe aspiracje na uwiecznienie swojego pierwszego wypadu z członkami forum, wszak to wzniosłe wydarzenie na pewno odciśnie piętno na jego psychice, każdy tak kończy
moja psycha panie i tak zorana jest więc nie ma obawyGrigor pisze:Ja co najwyżej zrobię zdjęcia samych hamaków, jak szwy są zrobione i gdzie idą, więc też raczej szału nie ma co po mnie oczekiwać. Może kolega Belgor będzie miał większe aspiracje na uwiecznienie swojego pierwszego wypadu z członkami forum, wszak to wzniosłe wydarzenie na pewno odciśnie piętno na jego psychice, każdy tak kończy