Czy ja wiem? o drewno trzeba dbać , no i chyba cięższe jest od szkła? generalnie chciał bym coś dobrego i nie koniecznie drogiegoewa pisze:a drewnianej nie chcesz?

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Czy ja wiem? o drewno trzeba dbać , no i chyba cięższe jest od szkła? generalnie chciał bym coś dobrego i nie koniecznie drogiegoewa pisze:a drewnianej nie chcesz?
W tej cenie nie dotaniesz dobrego - znaczy się cieszącego gębe. Ale jako pływadlo jest wystarczajace. Masz trzy opcje:Marshall pisze:Pytanie do tych, którzy się orientują w temacie:
Czy te kanu oferowane na znanym portalu aukcyjnym po 1200 PLN/szt. to coś co jest sensowne całkiem, czy badziew, szajs i szkoda kasy?
Jeżeli mówisz o Kanu ze SPOIL-LAMU to powiem tak... ta za 1200,- to ciężki grzmot i z kanu ma niewiele wspólnegoMarshall pisze:Pytanie do tych, którzy się orientują w temacie:
Czy te kanu oferowane na znanym portalu aukcyjnym po 1200 PLN/szt. to coś co jest sensowne całkiem, czy badziew, szajs i szkoda kasy?
Hmmm... Tak tylko głośno myślę...puchalsw pisze:(...)
Szkoda Twoich pieniędzy na ciężkiego kloca z portalu aukcyjnego.
Pamiętaj, że musisz jeszcze kupić pagaje (ciężkie łopaty Szmajdzińskiego to nie to samo, co (...)
Jeśli nie wiesz, czy Cię to kręci, to lepiej wypożyczać. Jesli Ci się ten klimat spodoba, to kupuj Old Country w dobrym stanie (można używki znaleźć na Allegro). Albo zamawiaj klasyczne drewniane
Jak się temat Zlotu Kanoe 2013 wyklaruje, to będziemy z Parthagase, Blambkiem, i Jurkiem - Grenladią agitować na Reconie.Morg pisze:Szykuj się szykuj bo i ja tam będę najprawdopodobniej.