A strzelnicę wpuszczającą czarnoprochowców masz już upatrzoną? Udało się garłacza przestrzelać?hejtyniety pisze:Smarowniczka do karabinu

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
A strzelnicę wpuszczającą czarnoprochowców masz już upatrzoną? Udało się garłacza przestrzelać?hejtyniety pisze:Smarowniczka do karabinu
No, nie tania rzecz. Z tego, co widzę, replika kosztuje tyle, co dwa Colty i jakiś Derringerek na dokładkę :ohejtyniety pisze:Zresztą właśnie jestem w trakcie zbierania funduszy na kolejną zabawkę: Le Mat Cavalry
Ja 24 PLN-ów w Leroy Merlin.Hirek pisze:Nabyłem takie cudo za 39 plnów
No nie, raczej będzie mi służy do okopania namiotu, co najwyżej. No i mam jedno zamierzenie kiedy ziemia odpuści. Muszę poprawi czatownię...Hirek pisze:Yaktra używałeś już tego cuda?
weź mnie nie straszHirek pisze:to wielkie gó...no
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Ty to nieraz jak palniesz...Zgadzam się.
O! to się chwali, mam nadzieję, że na tyle zda rolę. W ubiegłym roku przy robieniu czatowni jechałem rowerem i zamocowałem szpadel na ramie, okręcony starym kocem. Komfort kopania i owszem ale transport niezbyt. Teraz mała "kosmetyka" mnie czeka, może i taka tam dojrzałośc, widząc błędy ubiegłego sezonu...soohy pisze:Ok, to napiszę więcej...
I ja potwierdzam! Chyba każdy musi przerobić to gów..no, żeby się czegoś nauczyć!soohy pisze:Zgadzam się.Hirek pisze:to wielkie gó...
Mój pokrowiec z brezentu...Michal N pisze:Ja mam w komplecie z takim pokrowcem:
Z tym składaniem sztućca to dość stary patent. Jeno dawniej przykładano w nich chyba większą uwagę do zdobnictwa3) Cztery składane sporki (zapewne wyprodukowane w ChRL ale firmowane przez znaną szwedzką firmę od kuchenek turystycznych )
Tak się zastanawiam, kupic taką jak widac na obrazku czy raczej BW?taki robaczek pisze: Składana i nieco sfatygowana (bo z drugiej ręki) karimata "z historią"(bardzo lekka)