Zachęcam do komentarzy

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
To jakie to byly warunki? Tsunami?ufoman pisze:Filmy są kręcone w domu wtedy, kiedy warunki atmosferyczne nie pozwalają na filmowanie w plenerze.
Sa na to sposoby. Takie cos to nie wymowka, no chyba, ze chcecie dalej byc postrzegani jako totalni amatorzy.ufoman pisze:Proponuję na to spojrzeć od strony technicznej, gdzie byle lekki powiew wiatru potrafi skutecznie zniszczyć dźwięk w nagraniu.
Głównie tak użytkuję mój odpowiednik Primusa, i nie mam z tym najmniejszych problemów. Trzeba umiejętnie ognisko zrobićSzacH pisze:3. Ze względu na budowę - plastik na uchwytach naczyń - nie nadaje sie do tego by ładować go do ogniska na przykład - dlatego poziom osmalenia sprzętu jest niski ( choć tak go tez używałem)
Jeśli chodzi o łatwość czyszczenia to zgadzam się w 100%-tach, jednak zauważ, o ile lepiej by było pokazać, po spożyciu np. zupki, jak łatwo jest wytrzeć go zwykłą chusteczką. Potem zagotować wrzątek i pokazać brak oczek tłuszczu na powierzchni wody.SzacH pisze:W filmie zaznaczyłem że wykonanie jest na prawdę na wysokim poziomie jeżeli chodzi o zastosowane materiały - dotyczy to również łatwości czyszczenia.
To nie tylko estetyka. To jest naprawdę ważne. Doskonale działa na podświadomość. Na tym polega siła mediów. Nawet jeśli kręcony w domu, to warto byłoby wkleić zdjecia z użytkowania w terenie, by pokazać namacalne że to sprawdziliście.SzacH pisze: Będziemy starali sie pokazywać więcej sprzętu ona zewnątrz i zgadzam sie że wygląda to lepiej. Ale to tylko estetyka jest ( dla niektórych ważna) wiec to cenne info jest dla nas.
To nie żart, to jest właśnie z formalnego punktu widzenia recenzja.kamykus pisze:Jak można pisać czy mówić recenzję nie pokazując jak nóż sprawdza się w terenie, jakiś żart?
Otoż tokamykus pisze: w domu to sobie można po testować i recenzować laptopa.