. Do tego w tydzień zabiłem nowe buty. Tutaj chciałbym złożyć oficjalne podziękowania Tomkowi z Nowego Targu, który dołączył do mnie na dwa dni , a później zawiózł do firmy Hanzel, po nowe buty. Nie ma to jak porządne skórzane trapery! Było naprawdę super, polskie góry są piękne. Ludzi dużo w miejscach gdzie można blisko szczytu podjechać samochodem albo są wyciągi , a tak mało osób na szlakach, w końcu Egipt taki tani
. Do tego w tydzień zabiłem nowe buty. Tutaj chciałbym złożyć oficjalne podziękowania Tomkowi z Nowego Targu, który dołączył do mnie na dwa dni , a później zawiózł do firmy Hanzel, po nowe buty. Nie ma to jak porządne skórzane trapery! Było naprawdę super, polskie góry są piękne. Ludzi dużo w miejscach gdzie można blisko szczytu podjechać samochodem albo są wyciągi , a tak mało osób na szlakach, w końcu Egipt taki tani  Idę są ,prę pod górę krok, kij oddech. Dwa zagubione  domostwa drewniane, stare. Dziewczynka na oko 9-10 lat, dwie kiteczki, wstąrzeczki , japoneczki . Drobniutka, niby pełna sielanka. Ale kórw... trzyma fiskarsa do rozłupywania i łup ,łup. Spadają na ziemię równiutkie szczapki czereśniowe . Robi to z taką gracją jakby dostała tą siekierę przy urodzeniu. Pogoda ogólnie dopisała, chociaż zdarzyły się deszczowe dni.
 Idę są ,prę pod górę krok, kij oddech. Dwa zagubione  domostwa drewniane, stare. Dziewczynka na oko 9-10 lat, dwie kiteczki, wstąrzeczki , japoneczki . Drobniutka, niby pełna sielanka. Ale kórw... trzyma fiskarsa do rozłupywania i łup ,łup. Spadają na ziemię równiutkie szczapki czereśniowe . Robi to z taką gracją jakby dostała tą siekierę przy urodzeniu. Pogoda ogólnie dopisała, chociaż zdarzyły się deszczowe dni.https://picasaweb.google.com/dab00825/Beskidy2011

No to powłóczyłeś się trochę. Tereny rzeczywiście piękne, klimat podobny do "szwedzkiego". Pogratulować przygód i wrażeń
 No to powłóczyłeś się trochę. Tereny rzeczywiście piękne, klimat podobny do "szwedzkiego". Pogratulować przygód i wrażeń 

Zdjęć mało, jak na tyle ładnych miejsc które mijałeś
 Zdjęć mało, jak na tyle ładnych miejsc które mijałeś