https://picasaweb.google.com/dab00825/Beskidy2011
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Oj taka burza to nieźle może człowieka wystraszyć. Jak sam byłem podczas takiej w górach to myślałem, że umrę szczęśliwie na łonie Matki Natury (tylko liczyłem na to, że stanie się to trochę później)Dąb pisze:Gdzie przeżyłem najgorszą burzę w życiu, w skrócie ogromny wiatr, spadające gałęzie , huk tak mocny , że dzwoniło w uszach i pioruny walące blisko. Zacząłem się już zastanawiać nad listem pożegnalnym i testamentem![]()
Jakieś krótkie "adidasowe" buty z deichmana , podobno seria "outdoor" zrobiła sie od kamieni dziura w Podeszwie.mwitek pisze:Jakie buty zabiłeś?
Niestety nie jestem jak japoński turysta, zdjęcia musiałem robić rozważnie , aby oszczędzać baterie w aparacie, po za tym to co trafiło do internetu to tylko wycinek moich zdjęć.xGh0st pisze:Zdjęć mało, jak na tyle ładnych miejsc które mijałeś
Z księgi pamiątkowej Głuchaczek.Kopek pisze:Skąd to objawie "Pulpy"?
nie mam zaufania do firmowanego przez ten sklep obuwia. To co tam kupowałem zwykle szybko się rozpadało niekoniecznie w ciężkich warunkach i nie koniecznie było to tanie.Dąb pisze:buty z deichmana
Nie miałem zbytnio czasu rozglądać się za butami , z daichmana wziąłem głownie dla tego, ze maja kwietne podejście do klienta , wymieniają buty bez szemrania , na co się chce z ich sklepu i będę mógł sobie wsiąść jakieś miejskie buty albo opchnąć kupon. Teraz na niziny wystarczy mi to co mam w szafie, no może kupię sobie jakieś trampeczki za kilkanaście złotych.Prowler pisze:nie mam zaufania do firmowanego przez ten sklep obuwia. To co tam kupowałem zwykle szybko się rozpadało niekoniecznie w ciężkich warunkach i nie koniecznie było to tanie.
Sam , czasami zamieniło się kilka słów z kimś na szlaku, albo w bazie namiotowej.Tresor pisze:poza epizodem z Tomkiem to reszte wyprawy spedziles sam?
Ty który chodzisz w odwiedziny do diabła, nie żartujTresor pisze:no to szacun ja sie boje
Lepszy niedosyt niż przesyt , reszta nie wyszła najlepiej, wiec nie ma co zaśmiecać sieci.wrzesientomek pisze:Jeśli masz więcej zdjęć to wrzuć może na picase, po tak małej ilości pozostaje niedosyt