Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Cholerka dopiero zobaczyłem, że o mnie było. Sorki chłopaki za spóźnienie. Więc się pochwalę oficjalnie. Sevylor Colorado kupiłem w sklepie "Wszystkowgóry" za 1450 zł z wysyłką, jest to o 200 zł taniej w stosunku do tego co dał kolega z tematu o Colorado, ponieważ jeszcze nie ruszył sezon. Ponieważ złotówka słaba to taniej raczej nie będzie. Jestem zadowolony na maksanicco pisze:w moich okolicach nie słychać o ludziach pływających na dmuchańcach, a samemu trochę smutno. Bracie-Michu Jeżeli nie jest to tajemnicą to gdzie go zakupiłeś ? gdzieś na miejscu, na alledrogo, czy na eBay-u i co było na wyposażeniu ?
Nie kupuj kapoków nowych bo to niezły wydatek. Mam dwa z demobliu wojskowego w eleganckim stanie. Za oba zapłaciłem włącznie z wysyłką 70 PLN. Na szuwary i zimną wodę tylko kapoki. W takich przypadkach kamizelka asekuracyjna niewiele wnosi a ryzyko utonięcia spore. Z przodu i na bokach są sznurowane więc spokojnie dopasujesz do swojej postury. W swoich wymieniłem sznurowanie bo było trącone znakiem czasu. Piszę to dlatego MIHU bo wiem, że wydałeś całą "13" na owy "wybryk".BRAT_MIH pisze:i kapoki
Już kupiłem :/ 70 zł za sztukę, odbiór osobisty. Poszło trochę kasy, pokupowałem w lutym sporo: Colorado, kapoki, pagaje, pompka, nóż Mora, siekierka Fiskars, śpiwór Hannah, plecak czarny 50l Milteca wprawdzie, ale daje radę, latarka czołowa Warta. Dzisiaj lub jutro zakupuję Hamak DD Frontline i to będzie wszystko z mojej listy zaległych sprzętów. Ostatnie zakupy typowo terenowe robiłem z 10 lat temu i o ile wtedy spałem na betonie na bunkrach, to teraz jestem starszy i wygodnicki. Mam nadzieję, że te wakacje spędzę miło i spokojnie nad wodą więc w tym kierunku się wykosztowałem.yaktra pisze:Na szuwary i zimną wodę tylko kapoki. W takich przypadkach kamizelka asekuracyjna niewiele wnosi a ryzyko utonięcia spore
No szczerze powiedziawszy lubię mieć rzeczy dobre, a że mieszkam w bloku i auto mam stare to chociaż tym sobie "poszpanuję"yaktra pisze:no chyba, że chcesz "przyszpanować" sprzęciskiem
Ja mam Wartę, pochadzałem z nią po bunkrach, takie coś podobne do kanałówTeraz będę chadzał tylko kanałami
http://bushcrafter.pl/28-hamak-frontline-.htmlsoohy pisze:BRAT_MIH, można wiedzieć jaka cena?