nie wiem czy znacie ten program, ale momentami jest równie "epicki" jak Gryls...
spójrzcie jak ów wojskowy ekspert survivalu radzi sobie w 4 minucie tego filmu http://www.youtube.com/user/SurvivalMat ... cFelPXMGvY
zwróćcie uwagę co wkłada do ogniska i w jakim stanie jest to ognisko tuż przed włożeniem do niego "palącej się" podpałki.
man and woman wild
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
-
On tam jest tylko dlatego, że jest ładny. Mam wrażenie, że początkowo ten program/serial miał lecieć na przemian z Modą na Sukces.
A akcja z grzechotnikiem... Porażka. Jedno po drugim zachowanie które nie powinno miec miejsca, a przynajmniej nie powinno być pokazywane w TV. Mógł narobić sobie i Barbie niemałej szkody. Dalej nie chciało mi się oglądać
Moda na survival ogarnia świat.
Tylko tak jak Strouda czy Gryllsa można sobie pooglądać, to ten muli że aż się niedobrze robi. Ken i Barbie nie sprawdzili się w tej roli.
A akcja z grzechotnikiem... Porażka. Jedno po drugim zachowanie które nie powinno miec miejsca, a przynajmniej nie powinno być pokazywane w TV. Mógł narobić sobie i Barbie niemałej szkody. Dalej nie chciało mi się oglądać

Moda na survival ogarnia świat.
Tylko tak jak Strouda czy Gryllsa można sobie pooglądać, to ten muli że aż się niedobrze robi. Ken i Barbie nie sprawdzili się w tej roli.
-