Każda racja to 1200 kalorii!
Dzienne zapotrzebowanie przy pracy umiarkowanej to ~2500kcal więc potrzeba 2 dziennie, to lepiej jest wyliczać kcal przed wyjazdem i tańszym kosztem robić porcje w domu.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Jakbyś napisał, że to jest jeden posiłek, a nie, że dla Ciebie jest to bym się nawet nie odzywał, ale cóż przepraszam, że żyjęmgr_scout pisze:aciepk, ojeja, nie wiedziałem! dzięęęęęks!
A tak po prawdzie to dobrze o tym wiem i nie ucz ojca dzieci robićI powiedz mojemu żołądkowi że ma się najeść jednym MRE na cały dzień. Nie sądzę by Ci uwierzył, próbowałem go nie raz do tego przekonać ale jakoś średnio mi to wyszło.
Przeczytaj pierwszy post tematu napisany przez jego założyciela - będziesz wiedział czego dotyczy temat. Dowiesz się, że dotychczas pisałeś nie na tematzipo_66 pisze:TEMAT CHYBA DOTYCZY idealnej racji żywnościowej !!?? a nie żywienie w terenie ??
Po co jeszcze podgrzewać. Mało Ci na zimno pachnie?wojtek007 pisze: 2 goroce kupki
Od czasu kiedy nie palę i wypijam TYLKO jedną kawę dziennie problem skurczów odpadł zupełnie.Qasz pisze:Wieczorem oczywiście herbata oraz magnez z multiwitaminą żeby pozbyć się skurczy.
oprócz całodziennego jedzenia na co masz czas będąc w terenie ???TANIA RACJA by Q
Tu już nie chodzi o koszta ( to zależy od zasobności portfela właściciela ) ale o czas spędzony przy garach.yoger pisze:swoją drogą nie taka tania15zł dziennie to dobrze wdomu można ugotować