Ale naprawdę poczytaj dokładnie cały wątek i co tylko znajdziesz o swoim idolu.
Może zmienisz zdanie....a może napiszesz coś, że my zmienimy....

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Sceny w BG nie są nagrywane po kolei. (te ostrzeżenia przed programem nie są od parady i warto ich wysłuchać).Survival3 pisze:a no 20M szedł przez godzinę i co chwile sie teren zmieniał...
Za to dają liny przyczepione do pasa...Survival3 pisze:Wspina się po górach i tak naprawde jemu ekipa nic nie daję...
Po co zaraz śmigłowiec? Bear jedzie na stopa :pSurvival3 pisze:Jeśli by co chwile przerywali film i by wzywali śmigłowiec aby go przenieśc to by nim więcej kasy zabrało niż marsz
Np. wchodzi do lodowej szczeliny, a następnie ledwo się z niej wydostaje, zamiast najnormalniej ją obejść...Survival3 pisze:on pokazuję tylko zasady przetrwania
Młody człowieku, skończ sobie spokojnie szkołę, ucząc się przede wszystkim ojczystego języka,Survival3 pisze:ale dałem hehe. Miałem namyśli oglądałem taki ruski film o czasach reneansu i tam było sobie taki król itp.
Kobra pisze:No ja biorę z tego programu spory przykład jak np. Budowa szałasów zdobywanie pożywienia rozpalanie ognia przygotowanie jedzenia(upieczenie jakiejś zwierzyny w jakiś sposób) itp.