Połowa ludzi z forum w nocy sobie łazi po lasachSPT Alfa pisze:Czyli ,że ludzie tak w nocy sobie łażą po lasach ,czy jak to wygląda? Jaką odległość trzymać od wsi. Postaram się zakamuflować namiot jak najlepiej i jak najdalej od drogi.

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Połowa ludzi z forum w nocy sobie łazi po lasachSPT Alfa pisze:Czyli ,że ludzie tak w nocy sobie łażą po lasach ,czy jak to wygląda? Jaką odległość trzymać od wsi. Postaram się zakamuflować namiot jak najlepiej i jak najdalej od drogi.
ale jakiego sprzętu by spędzić noc, w ciepłym okresie czasu w lesie?SPT Alfa pisze: Jeden może by poszedł ,ale nie ma sprzętu.
Zirkau pisze:ale jakiego sprzętu by spędzić noc, w ciepłym okresie czasu w lesie?SPT Alfa pisze: Jeden może by poszedł ,ale nie ma sprzętu.
Koca w domu nie ma? Plecak szkolny, woda w butelce PET, kubek, sznurkiem koc, jakiś nóż by z nudów patyki strugaći to co na sobie i wszystko. Czegóż potrzeba więcej?
a jak kolega ma namiot, to nie można razem w jednym namiocie? Dla chcącego nic trudnego.
Kolego, ludzie idą dać w palnik i się upodlić na ogół na obrzeża lasu. Tam własnie śmiecą, awanturują się, czy leżą pokotem. Na ogół las jest najbezpieczniejszym z możliwych miejsc właśnie z tego powodu, że nie ma ludzi. Widzę, że jesteś z Myślenic - polecam okolice Poręby od Kamiennika, przez Łysą, Kudłacze, niekoniecznie szlakiemPrzemeckP pisze:SPT Alfa napisał/a:
Czyli ,że ludzie tak w nocy sobie łażą po lasach ,czy jak to wygląda? Jaką odległość trzymać od wsi. Postaram się zakamuflować namiot jak najlepiej i jak najdalej od drogi.
W "moim" lesie po nocach łażę tylko ja, o ile mi wiadomonatomiast zdarza się, że na skraju lasu jakaś banda gówniarzy chla przy ognisku do późna, albo może i całą noc. Widziałem ślady nie raz w drodze powrotnej. Tacy mogą jedynie stanowić niebezpieczeństwo moim zdaniem. Sprzątać po sobie zazwyczaj nie mają zamiaru, więc lepiej wcześniej zrób rekonesans czy przypadkiem w pobliżu ich ulubionej miejscówki się nie rozbijasz.
spanie 200m od obserwatorium na LubomirzeSPT Alfa pisze:D obserwatorium astronomiczne.
Nie zaszkodzi poczytać co już na forum napisano. Poświęć czas, a okaże się że na większość Twoich pytań już odpowiedziano.SPT Alfa pisze:Co myślicie wystarczy to wszystko czy jeszcze coś się przyda?