Bublowe Powitanie
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Bublowe Powitanie
Witam, od dłuższego czasu byłem biernym czytaczem Waszego forum, a teraz postanowiłem (mam nadzieję) również je współtworzyć.
Pochodzę z okolic Sieradza, od dziecka zarażono mnie Bieszczadami, turystyką rowerową i kajakami. Teraz nadeszła pora na survival. własną wiedzą się nie podzielę, bo nie mam czym (może poza wątkiem zielona kuchnia), ale mam nadzieję że wkrótce się to zmieni.
Studiuję na PŁ, robię nalewki, jestem birofilem, a w jak tylko pozwolą mi finanse to mam zamiar wybrać się na Jeziora Szackie w jakiś bardziej dziki sposób.
Pochodzę z okolic Sieradza, od dziecka zarażono mnie Bieszczadami, turystyką rowerową i kajakami. Teraz nadeszła pora na survival. własną wiedzą się nie podzielę, bo nie mam czym (może poza wątkiem zielona kuchnia), ale mam nadzieję że wkrótce się to zmieni.
Studiuję na PŁ, robię nalewki, jestem birofilem, a w jak tylko pozwolą mi finanse to mam zamiar wybrać się na Jeziora Szackie w jakiś bardziej dziki sposób.
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
siema. ekipa Łódzka rośnie nam. może kiedyś dołączysz 

"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
- wolfshadow
- Tytuł użytkownika: tuptuś leśny
Kolejny agregat...Bubel pisze:Z chęcią.... przy okazji może poświadczę coś o moim doświadczeniu nalewkarskim
Za kilka lat na zlotach forumowych będziemy siedzieć dokoła ogniska snuć wątek:
- Jestem wolfshadow. Na reconie udzielam się od lat sześciu a nie piję od dwóch...

Czołem Bubel.

.:fortes fortuna adiuvat - Terencjusz:.
.:Miej odwagę posługiwać się własnym rozumem - I. Kant:.
.:Miej odwagę posługiwać się własnym rozumem - I. Kant:.
- puchalsw
- Tytuł użytkownika: Skandynawski Oprawca
Albo w Hydeparku pojawi się wątek: Jak rzucić picie...wolfshadow pisze:Za kilka lat na zlotach forumowych będziemy siedzieć dokoła ogniska snuć wątek:

Znamienne. Szczególnie, że parę miesięcy temu zaistniał wątek "Alkohol/Picie a survival" - nie pamiętam dokładnie tytułu, ponieważ temat już odleciał w przestrzeń międzygalaktyczną.
EDYTA: Cześć Bubel!
F..k it, I'll Do It Myself!
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
viewtopic.php?t=2830
Ja mieszkam w bełchatowie ale działam raczej na Świętych Ługach ( na północ od Szczercowa), oraz penetruje różne pobliskie parki krajobrazowe. Teraz co prawda czas zawieszenia ze względu na różne okoliczności życiowe ale jestem otwarty na agrgetowanie
wolfshadow, z przyjemnością wspominam Twoje winka
viewtopic.php?t=2830
Ja mieszkam w bełchatowie ale działam raczej na Świętych Ługach ( na północ od Szczercowa), oraz penetruje różne pobliskie parki krajobrazowe. Teraz co prawda czas zawieszenia ze względu na różne okoliczności życiowe ale jestem otwarty na agrgetowanie

wolfshadow, z przyjemnością wspominam Twoje winka

"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
Wykrakałwolfshadow pisze:Kolejny agregat...Bubel pisze:Z chęcią.... przy okazji może poświadczę coś o moim doświadczeniu nalewkarskim
Za kilka lat na zlotach forumowych będziemy siedzieć dokoła ogniska snuć wątek:
- Jestem wolfshadow. Na reconie udzielam się od lat sześciu a nie piję od dwóch...![]()
Czołem Bubel.