Na razie zastanawiam sie nad:
http://malachowski.pl/opisModelu.php?id=33&nrWar=0&j=pl
Co jest warte uwagi?
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Na taka jaka teraz mamy tylko ze w... Szwecji. Tak sie jakos poskladalo ze wyladowalem na poludniu Szwecji. Tutaj jest w miare cieplo. Rano tak kolo 6:00 jest zwykle 6 stopni. Ale im dalej na polnoc tym grubiej temperatura spada ponizej zera.erwinw pisze:na jaka pore roku jest Ci ten spiwór potrzebny?
Ah. Tak to niestety jest ze jesli ma spelniac inne warunki to na tej taniosci zwykle traci.PA pisze:Jeśli to ma być śpiwór typowo zimowy to kup puchówkę. Może nie będzie spełniała warunku taniości ale za to będzie Ci w niej się dobrze spało i będzie mała i ciepła. Polecam Cumulusa.
Ice Hotel odpada. Za drogo i za długo się czeka na wolne miejsce.brogus pisze:nie zauważyłem
Na Szwecję też starczy syntetyk, chyba, że jedziesz do Ice Hotelualbo za koło podbiegunowe.
Chwilowo zapoznałem się ogólnie z ofertą i odłożyłem zakupy na czas kiedy będę mógł więcej urlopu na wypad niż sam weekend. A jak będę wiedział gdzie jadę i jaka tam panuje pogoda będzie łatwiej wybrać.brogus pisze:Ja mam syntetyka co ma extremum do -25, do -10 da się wytrzymać, przy -20 bywa ciężko.
Z moim syntetykiem byłem na Elbrusie i na kilku wyjazdach do lasu. Na puchowy szkoda mi kasy przynajmniej teraz.
Rzez pisze:Dolnego limitu to raczej w Polsce się nie sprawdzi (chyba, że wreszcie przyjdzie normalna ZIMA).