Przydreptałem tutaj
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Trudno to napisać, ale...
Od ~40 lat zajmuję się sprzętem turystycznym, w tym po części surwiwalowym. Ostatni zainteresowały mnie wycieczki z lekkim sprzętem. Nie jestem typowym surwiwalowcem, cenie sybarytyzm, ale z mocno zredukowana wagą noszonego wyposażenia. No i tak pomyślałem, że mogę się czegoś ciekawego od Was nauczyć a może skonfrontować podejście.
Od ~40 lat zajmuję się sprzętem turystycznym, w tym po części surwiwalowym. Ostatni zainteresowały mnie wycieczki z lekkim sprzętem. Nie jestem typowym surwiwalowcem, cenie sybarytyzm, ale z mocno zredukowana wagą noszonego wyposażenia. No i tak pomyślałem, że mogę się czegoś ciekawego od Was nauczyć a może skonfrontować podejście.
Inżynier
- GawroN
- Gadu Gadu: 1519631
- Tytuł użytkownika: Szczupły blondyn
Całe życie z wariatami
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
- Qasz
- Gadu Gadu: 1987028
- Tytuł użytkownika: Tata psychopata
Ma twarz prostaka i hama ale za to serce szczereniszka pisze:jego samego nie lubi nikt icon_twisted

notabene Bubel - Lajkoniki się mówi icon_twisted
wilow7 - Witamy

Lotus Turbo Challenge II
Don't Fak-up, Pack-up and Let's go!
Don't Fak-up, Pack-up and Let's go!
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Takich osób nigdy za wielewilow7 pisze:Trudno to napisać, ale...
Od ~40 lat zajmuję się sprzętem turystycznym, w tym po części surwiwalowym.

Witaj

look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!