Z gory dzięki i pozdrawiam

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Tak tylko tam jest zakaz ruchu i w okresie weekendowym nie polecałbym ryzykowania zaliczenia mandatu za złamanie zakazu.kalyk3 pisze:Dojazd podniszczonym asfaltem, nieopodal rwąca rzeczka i porządna latryna. Jak będzie za mokro to zamiast namiotu jest główny domek z piecem i materacami. Z tego co widzę to w zeszłym roku oficjalnie otwierali bazę w lipcu więc w maju wszystko powinno być do twojej dyspozycji. Ale zakładam, że na majówkę ktoś tam przyjedzie. Bardzo ładna okolica
Spokojnie.Tuono pisze:ale widze że bez problemu sie kajś kimne.
No w tym roku ten weekend się tak rozłożył, że pewnie wielu tak myśli i cięzko to wyczuć, jak będzie, ale z namiotem nie zginiesz tamTuono pisze:Dlatego jeszcze nie mam ścisłego terminu,możliwe,że wyjade 4'tego zeby ten największy tłok minąc,może troche zdązy sie rozluźnić
Nie ma co dzwonić - tam nie podjedziesz. Mea culpa - zapomniałem że Ty motorem, a ja z racji bliskości w/wym parkingu nie uwzględniłem że jednaak trzeba podejść do samej bacówki.Niemir pisze:Wydaje mi się, że mógłby być również problem z dojazdem do wspomnianej Bacówki pod Małą Rawką, która jest już na terenie BdPN, a przed nią jest bramka biletowa i parking. Ale to też trzeba pewnie do nich dzwonić.