Z gory dzięki i pozdrawiam

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

Tak tylko tam jest zakaz ruchu i w okresie weekendowym nie polecałbym ryzykowania zaliczenia mandatu za złamanie zakazu.kalyk3 pisze:Dojazd podniszczonym asfaltem, nieopodal rwąca rzeczka i porządna latryna. Jak będzie za mokro to zamiast namiotu jest główny domek z piecem i materacami. Z tego co widzę to w zeszłym roku oficjalnie otwierali bazę w lipcu więc w maju wszystko powinno być do twojej dyspozycji. Ale zakładam, że na majówkę ktoś tam przyjedzie. Bardzo ładna okolica
 Na duże pola raczej sie nie nastawiałem bo spodziewam sie,że ludzi może troche być szczególnie w tych nad Soliną.W zeszłym roku byłem ze znajomymi ale mieliśmy domek wynajęty (i dość wcześnie było przed sezonem) więc na pola uwagi nie zwróciłem,ale widze że bez problemu sie kajś kimne.
  Na duże pola raczej sie nie nastawiałem bo spodziewam sie,że ludzi może troche być szczególnie w tych nad Soliną.W zeszłym roku byłem ze znajomymi ale mieliśmy domek wynajęty (i dość wcześnie było przed sezonem) więc na pola uwagi nie zwróciłem,ale widze że bez problemu sie kajś kimne.Spokojnie.Tuono pisze:ale widze że bez problemu sie kajś kimne.
No w tym roku ten weekend się tak rozłożył, że pewnie wielu tak myśli i cięzko to wyczuć, jak będzie, ale z namiotem nie zginiesz tamTuono pisze:Dlatego jeszcze nie mam ścisłego terminu,możliwe,że wyjade 4'tego zeby ten największy tłok minąc,może troche zdązy sie rozluźnić

Nie ma co dzwonić - tam nie podjedziesz. Mea culpa - zapomniałem że Ty motorem, a ja z racji bliskości w/wym parkingu nie uwzględniłem że jednaak trzeba podejść do samej bacówki.Niemir pisze:Wydaje mi się, że mógłby być również problem z dojazdem do wspomnianej Bacówki pod Małą Rawką, która jest już na terenie BdPN, a przed nią jest bramka biletowa i parking. Ale to też trzeba pewnie do nich dzwonić.