Dziś usłyszałam o premierze nowego programu na kuchnia.tv - "Dziki obiad Łukasza Łuczaja".
Program zapowiada się bardzo interesująco, ja sama nie mogę się doczekać. Minusem jest to, że nie będzie można go obejrzeć w normalnej telewizji, na pewno z czasem pojawi się na necie. Zainteresowanych odsyłam do linku poniżej:
http://www.kuchnia.tv/program/full/dzik ... zaja_36501
"Dziki obiad Łukasza Łuczaja" czyli Łuczaj gotuje
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Mr. Wilson
Niewątpliwie największym minusem jest niemożliwość spóbowania potraw które Łukasz przygotuje na ekranie.Inna90 pisze:Minusem jest to, że nie będzie można go obejrzeć w normalnej telewizji
Dlatego moja rada, uważnie oglądać i notować, następnie w teren po składniki i próbować zrobić samemu takie danie. Polecam, wspaniała przygoda.
Ostatnio w odpowiedzi na mój list Łukasz napisał mi ''eksperymentuj, eksperymentuj,...''
Już ja na zlocie przetestuję na was wszystkich kilka swoich wynalazków kulinarnych

Las moim domem i najlepszym przyjacielem
- Qasz
- Gadu Gadu: 1987028
- Tytuł użytkownika: Tata psychopata
Yup! 5-teczka, oby chociaż kilka pojawiło się w sieci.
Lotus Turbo Challenge II
Don't Fak-up, Pack-up and Let's go!
-
- Gadu Gadu: 1987028
- Tytuł użytkownika: Tata psychopata
sylwester2091, - może nie oglądaliśmy programu, ale jeśli jest w nim choć jeden konkretny przepis na szybkie jedzenie z tego co zbierzesz dookoła to warto dać tę 5-tkę chociaż po to by właśnie Big Brata nie oglądać.
Ciek, - "morderczy ratlerek pożera fast foody" zalatywało by sensacją, masz rację, nie ma co przesadzać, ktoś jeszcze chciał by to oglądnąć
sylwester2091, - może nie oglądaliśmy programu, ale jeśli jest w nim choć jeden konkretny przepis na szybkie jedzenie z tego co zbierzesz dookoła to warto dać tę 5-tkę chociaż po to by właśnie Big Brata nie oglądać.
Ciek, - "morderczy ratlerek pożera fast foody" zalatywało by sensacją, masz rację, nie ma co przesadzać, ktoś jeszcze chciał by to oglądnąć

Lotus Turbo Challenge II