mam na imie Konrad
survivalem zajelem sie od niedawna... jak do tej pory dosc zadko z powodu remontu, jednak mam juz za soba 3 wyprawy: jednodniowa w moich okolicach ktora polegala na przejsciu 6km bagiennym terenem i noclegiem w lesie, droga 3dniowa w lesie i trzecia 7dniowa w gorach slonnych;) jako takie pojecie mam jednak niebawem zaczne robic to juz na powarznie ze wzgledu na wiekrza ilosc wolnego czasu;)
przygoda z survivalem zaczela sie od wycieczek szkolnych, czestego bywania w lesie i gorach od najmlodszych lat, puzniej na trekkingu... az wkoncu przyszedl czas na survival
zawsze czulem wiez z natura dlatego sztuka przetrwania tak mnie fascynuje, jednak nie jest to moje jedyne zajecie polegajace na obcowaniu z przyroda
pasjonuje mnie takze łowiectwo, fotografia dzikiej przyrody, oraz sporty ekstremalne takie jak wspinaczka czy rafting(rekreacyjnie)
posiadam troche podrecznikow survivalowych, jest tez masa stron internetowych i programow w tv poswieconych survivalowi jednak uwarzam ze warto skorzystac takze z rad bardziej doswiadczonych kolegow
pozdrawiam;)
Popraw błędy - poza totalnym brakiem kropek i wielkich liter z okazji początku zdania, przeglądarka podkreśliła Ci 40(!) błędów. W poście na temat wspinania się, też jest bardzo "kolorowo".

Pozdrawiam,
Abscessus Perianalis