Powitanie i kilka słów o sobie

Nowy użytkownik? Przywitaj się i napisz coś o sobie. OK, wyżeracze też mogą się tu pochwalić dokonaniami ;-)

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

Gnommer
Powitanie i kilka słów o sobie

Post autor: Gnommer »

Witam serdecznie Forumowiczów!
Coby nie pozostawiać jedynie tego co powyżej, może przybliżę kim jestem...
Krzysiek Chojnacki (haha, zero anonimowości internetowej) lat 21. Przygodę z harcerstwem- 3 lata (w tym dwa obozy), skończyłem gdy zauważyłem że picie i palenie jest notoryczne nagminne itd. (żeby nie było- kilka lat później zacząłem jarać dwie paczki dziennie, a i od alkoholu nie stroniłem. Palić już nie palę, z alkoholem bywa różnie). Ale nawet przed harcerstwem zaczytywałem się w książki o tematyce survivalowej. Po harcerstwie również, ale jakoś niegdy mi nie starczyło cojones żeby jakoś zadziałać w tym kierunku, aż do zeszłego miesiąca, kiedy przeczytałem na survival.infocentrum.com poradnik jak zacząć. Wziąłem minimalny sprzęt, i bez jedzenia pojechałem do lasu na 36 godzin. I było zaje***cie! Chcę powtórzyć, będę to powtarzał tak często jak się da.
Dobra dosyć tego pisania o sobie. Jeśli chodzi o fora internetowa, to mam rewelacyjną zdolność- jednym postem zabijam każdy możliwy wątek. Autentycznie! Między innymi dlatego się nie udzielam, głównie czytam.
Oprócz tego starego/nowego hobby survivalowego (a w zasadzie chyba jestem bardziej w stronę bushcraftu, ale to już trochę rozbijanie g*wna na atomy...) robię też zdjęcia i pół-zawodowo nurkuję. Studiuję ochronę środowiska.
Jeśli ktokolwiek przez toto przebrnął, to naprawdę podziwiam. Starałem się streszczać ;).
Jeszcze raz pozdrawiam Użytkowników!
Krzysiek
Awatar użytkownika
Rzez
Gadu Gadu: 2437677
Tytuł użytkownika: F&L

Post autor: Rzez »

Hej
,,I don't know what's wrong with me, but I love this shit.''
Awatar użytkownika
Dąb

Post autor: Dąb »

Cześć
https://www.instagram.com/whittling_bushcraft/

Cała tajemnica wiedzy puszczańskiej, tkwi tylko i wyłącznie w chęci jej zdobycia. Nie są potrzebne do tego niezmierzone odmęty pierwotnej puszczy. Nie jest potrzebny super sprzęt czy ubranie rodem z kosmicznych technologi. Wystarczy chcieć, oglądać, czytać i próbować. Nie zrażać się niepowodzeniami. Proste - ale to cała tajemnica. Szkoda, że większość adeptów leśnej ścieżki nie potrafi tego zrozumieć...

"Płyń pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci "
Blizbor
Gadu Gadu: 2987112
Tytuł użytkownika: Kniejołaz
Post autor: Blizbor »

Witaj :)
Awatar użytkownika
Stainer80
Post autor: Stainer80 »

Siemka Ziom :D
"Disneyland? F**k, man, this is better than Disneyland!"

In Omnia Paratus
Awatar użytkownika
rob30
Re: Powitanie i kilka słów o sobie

Post autor: rob30 »

Gnommer pisze: Jeśli chodzi o fora internetowa, to mam rewelacyjną zdolność- jednym postem zabijam każdy możliwy wątek. Autentycznie!
Krzysiek
Witam.
To byłaby ciekawa statystyka :lol: :
Zabił wątków: 112
Awatar użytkownika
NumLock
Tytuł użytkownika: vel Numeryczny
Post autor: NumLock »

Powitać!
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego, że są nieme dla jego tępej percepcji" - Mark Twain.
Awatar użytkownika
Pratschman
Post autor: Pratschman »

Hej!
Dobrze, że ten Kriskowy "świetny" przepis na początek survivalem cię nie zniechęcł, a nawet przeciwnie :D Miłego la(n)sowania! :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jestem nowy i witam się”