Witam mam na imię Piotr mam 15 lat w marcu 16 interesuje się survivalem od jakiś 2 tygodni
jak na razie nie wiem od czego zacząć,jestem Harcerzem.Mam nadzieję że mi pomożecie a na forum trafiłem jak szukałem Bear'a gryllsa i on mnie przekonał żeby się zająć survivalem więc wszedłem na jakąś stronę i ta strona was poleciła
Witam
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
...i tu powinieneś zakończyć przygodę z tym panem. Lektura obowiązkowa: viewtopic.php?t=625 Lektura uzupełniająca: viewtopic.php?t=907kozlik pisze:...szukałem Bear'a gryllsa i on mnie przekonał żeby się zająć survivalem więc wszedłem na jakąś stronę i ta strona was poleciła
Życie dość mocno weryfikuje wizerunek survivalu który jest kreowany przez program TV Discovery, w nasze środkowoeuropejskie realia na pewno pomogą ci wejść użytkownicy Forum. Tylko najpierw poczytaj to co już zostało napisane, bo jak zaczniesz pytać o rzeczy wielokrotnie omawiane to zjedzą cię na surowo icon_twisted
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."
-
- Gadu Gadu: 6749056
- Tytuł użytkownika: Chce zmienić nick:D
- Gadu Gadu: 2123627
- Tytuł użytkownika: Manufaktura strużyn
Brightgrey, to zależy, czy odrzucamy, jako forum, nawracanie błądzących, czy zostawiamy ich ewolucji... 

Kilka zdjęć: http://www.23hq.com/thrackan/album/list
Gdzieś musi być zamieszczony komentarz co do pana Grylls'a. Lepiej żeby tutaj był komentarz krytyczny i wyskakiwał na pierwszych pozycjach Google, aniżeliby na pierwszej stronie miałaby być coś wychwalające "Niedźwiadka" całkiem bezkrytycznie. Trzeba pokazywać ludziom prawdę, niekoniecznie w białych rękawiczkach.