Łódzkie spotkania
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Kopek, odpowiedziałem Ci wstępnie że raczej nie bardzo, a dopiero teraz przeczytałem co knujesz. Jeżeli to miałaby być niedziela (w sobotę mam jeszcze egzamin), to jeżeli jutro uda mi się co nieco zaliczyć byłbym w stanie do was dołączyć.
Boguś, jak będziesz miał wolne w marcu to nawet tak po prostu rusz dupę i wpadaj, jestem Ci to kilkukrotnie winien. Kilka fajnych miejscówek się znajdzie. Każdego z leśnych braci przyjmę z otwartyma rencyma 

Prawdziwą porażką jest nie przegrać, lecz w ogóle nie podjąć walki.
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
Bubel, widzę, że tylko Ty jesteś zainteresowany. Plany mi się nieco zmieniły. Jutro wyjeżdżam w Polskę i jest prawdopodobne, że wrócę dopiero w sobotnie popołudnie. Wtedy zostanie niedziela. Będę wiedział co i jak dopiero jutro wieczorem. Zadzwonię do Ciebie.
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
- Kopek
Spotkanie się udało. Jazda stopem. Troszkę błądzenia po lesie i całodniowa biesiada. Prawdopodobna miejscówka na zlot to jak dla mas pięciogwiazdkowy hotel. Znów będą narzekać
. Ale za to była bushcraftowa wódka z lodem. Dzięki Bubel za spotkanie.

"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
- Kopek
belgor, ogólnie to witamy się tu: viewforum.php?f=42
Witaj w łódzkiej ekipie. Jesteś z samej Łodzi? Czy z dojazdu?
Witaj w łódzkiej ekipie. Jesteś z samej Łodzi? Czy z dojazdu?
- Marshall
- Gadu Gadu: 63140
- Tytuł użytkownika: f o t o g r a f
Zastraszam na Skiery!Bubel pisze:EJ WY LITEWSKIE AMY CO BYŚCIE NAWET NA SURVIVAL NIDA POLEGLI!
robimy co? trzeba by Kopkowinę jakoś oblać. Najbliższy weekend mam wolny - wyskoczy kto w las?
Sent from my Baobab Tree. Marshall® | Adam Marczak
- Marshall
Si. Zastraszam!Bubel pisze:namówiłeś mnie
czyzby była okazja w koncu zwiedzić ten Twój poligon owiany legendami?
Nie wiem czy bedę mógł na nockę/i się wyrwać ale sobota od rana do wieczora jest realna.
Poligon. Szwendanie się + posiadówa.
- Marshall
No pewnie!belgor pisze:Jest szansa że się wcisnę ??
Bubel, wpadasz? Jakieś pytania, sugestie, plany?
pytania sugestie i plany... plan jest taki że sugeruję Ci wyrwać się na cały weekend i pytam co stoi na ew. przeszkodzie?
na 90% będę w sobotę koło południa. lub w piątek wieczorem. Może będę miał w końcu okazję namiot nowy wytestować bo jakoś do tej pory się nie składało... Lepiej Ty mi powiedz czy my sie tam spotykamy dla przyjemności, czy też nie? innymi słowy - jakiegoś whiskacza może wziąć? wszak dopiero urodziny miałem to można i je oblać ;]
na 90% będę w sobotę koło południa. lub w piątek wieczorem. Może będę miał w końcu okazję namiot nowy wytestować bo jakoś do tej pory się nie składało... Lepiej Ty mi powiedz czy my sie tam spotykamy dla przyjemności, czy też nie? innymi słowy - jakiegoś whiskacza może wziąć? wszak dopiero urodziny miałem to można i je oblać ;]
- Marshall
Kurcze, chciałbym na cały wekend ale właśnie na przeszkodzie stoi moja Kama. Nie mogę się jej pozbyć, m.in. dlatego, że ją kocham, ma fajne cycki, śniadania mi robi, etc.Bubel pisze:pytania sugestie i plany... plan jest taki że sugeruję Ci wyrwać się na cały weekend i pytam co stoi na ew. przeszkodzie?
(...)
czy my sie tam spotykamy dla przyjemności, czy też nie?(...)
Także będę musiał z nią pertraktować ale czarno to trochę widzę, bo w kolejny weekend smaruję na kanu-pływanie...
Bubel... Bracie... W lesie dla przyjemności? Chyba tylko pro-forma pytanie, bo wiesz, że nie spotykamy się dla przyjemności. Każdy tam ze sobą przytarga jakieś rzeczy, które z pewnością nie będą tanie...