Śląsko-Dąbrowskie spotkania w lesie
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- SmileOn
- Tytuł użytkownika: the violinist
Spoko, spodobał mi się - w końcu nieźle się trzymam a to pokrzepia.
Na jaką przechadzkę to bym się wybrał, pierwsze zajęcia będę miał dopiero pod koniec lutego więc czas mam, ale na nockę to niestety nie mam sprzętu :/
Na jaką przechadzkę to bym się wybrał, pierwsze zajęcia będę miał dopiero pod koniec lutego więc czas mam, ale na nockę to niestety nie mam sprzętu :/
SmileOn
"O to chodzi jedynie,
By naprzód wciąż iść śmiało,
Bo zawsze się dochodzi
Gdzie indziej, niż się chciało."
"O to chodzi jedynie,
By naprzód wciąż iść śmiało,
Bo zawsze się dochodzi
Gdzie indziej, niż się chciało."
- Doczu
- Tytuł użytkownika: Litewski Cham
no rozumiem - nie ma co ryzykować, bo mrozy mają być naprawdę srogie, ale jakbyś cię doposażył to będziesz mile widzianym kompanemSmileOn pisze:Na jaką przechadzkę to bym się wybrał, pierwsze zajęcia będę miał dopiero pod koniec lutego więc czas mam, ale na nockę to niestety nie mam sprzętu
[ Dodano: 2012-02-06, 04:13 ]
Nooo tośmy z Driverem zabiwaczyli.
Kilka fotek z wypadu https://picasaweb.google.com/1072227648 ... IV45022012
- wolfshadow
- Tytuł użytkownika: tuptuś leśny
-
Wypad w teren rzecz oczywista.Odyn pisze:Co się kroi ?
Miejsc jest sporo. Stare osadniki pod Jaworznem (ale obecnie nie jest tam zbyt rewelacyjnie). Okolice Sztoły lub Białej Przemszy.Odyn pisze:Gdzie się kroi
Chodzi mi też po głowie Puszcza Dulowska z noclegiem gdzieś w pociętym wąwozami, lesistym terenie między Płazą a Regulicami. Ewentualnie sosnowiecka dżungla lub morsowanie na Pogorii IV.
Z samą elytą tego wątku...Odyn pisze:Z kim się kroi ?
Za Doczem, chodzi króliczek. Zapewne tak jak w ubiegłym sezonie nie pogardzi również śniadankiem z podrobów podsmażonych razem z cebulką i doprawionych pieprzem, solą i majerankiem.I jakie atrakcje się kroją ?
Reszta atrakcji będzie mniej więcej tożsama do zamieszczonych w niniejszym wątku relacji.
Edyta:
Ś-D Nad Sztołą
Ś-D Wzdłuż Centurii
.:fortes fortuna adiuvat - Terencjusz:.
.:Miej odwagę posługiwać się własnym rozumem - I. Kant:.
- Młody
- Gadu Gadu: 9281692
Jak ustalicie jakiś termin to postaram się załatwić wolne w robocie, w grę wchodzi weekend czy też dni "robocze" ? Co do PG IV... może lód pozwoli na swobodną przeprawę ? Chętnie bym sobie tyłek pomroził gdzieś "za granicą" "morze", piaski, drinki z palemką . Jednym słowem : "kusicie"
Na zlocie "Warszaffka" mówiła, że chętnie by wpadki na Śląsk, może teraz spróbować ?
Na zlocie "Warszaffka" mówiła, że chętnie by wpadki na Śląsk, może teraz spróbować ?
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
- wolfshadow
pasikonik pisze:Hej witajcie w tym wątku czy jako ślązak też mogę się załapać na wypad ?
Jasne. Tutaj nie ma podziału na grupy etniczne czy insze kręgi kulturowe. Po prostu wypad jest sygnowany przez nieformalną forumową Grupę Śląsko-Dąbrowską.
Młody, termin to będzie najprawdopodobniej drugi weekend marca.
W najbliższy weekend planuję moczyć tyłek w kajaku.
Dwa tygodnie przerwy i ewentualny wypad Ś-D
Dwa tygodnie przerwy i wypad minimalistyczny.
Co do przeciągnięcia na dni "czarne" to trzeba z Doczem ustalenia czynić. Ma bardziej elastyczną fuchę.
.:fortes fortuna adiuvat - Terencjusz:.
- Młody
Dzięki, czyli wstępnie rezerwuje sobie weekend 9-11
-
góralu, wolfshadow, napisał gdzie ma się odbyć wypadzik Co za problem dostać się do Katowic, a potem dalej? Jeśli będę jechał autem to możesz podjechać pociągiem albo 157 na Tychy i możesz wpakować się do mnie.
- taki robaczek
W sumie to podał kilka potencjalnych miejscówekMłody pisze:wolfshadow, napisał gdzie ma się odbyć wypadzik
Ja też bym się pisał dołączyć na chwilę (jeden dzień bez noclegu) i już działam w kierunku "wolnego od obowiązków rodzinnych" (u mnie też impreza się szykuje (tyle, że imieninowa) więc trzeba coś "poprzestawiać" będzie ).
Kocham zwierzęta.
Są takie pyszne ......
Są takie pyszne ......
-
- Gadu Gadu: 10698762
- Tytuł użytkownika: Odyn
Ja tak ale latem - chodziło mi o Kobiór.
Na ten wypad wolałbym wyskoczyć jak najbliżej skoro ma to być (bynajmniej dla mnie) wypad jednodniowy a do Kobióra bynajmniej ja muszę się troszku tłuc. Wpierw autobusem do centrum (25 min) Następnie PKP do Katowic (30 min) Kolejny pociąg do Kobióra więc droga jest dość spora.
Więc gdzie się umawiamy ?
pasikonik
Ja jak widzisz też tylko na jeden dzień bez noclegu więc jak coś możemy razem do cywilizacji wracać.
Ja tak ale latem - chodziło mi o Kobiór.
Na ten wypad wolałbym wyskoczyć jak najbliżej skoro ma to być (bynajmniej dla mnie) wypad jednodniowy a do Kobióra bynajmniej ja muszę się troszku tłuc. Wpierw autobusem do centrum (25 min) Następnie PKP do Katowic (30 min) Kolejny pociąg do Kobióra więc droga jest dość spora.
Więc gdzie się umawiamy ?
pasikonik
Ja jak widzisz też tylko na jeden dzień bez noclegu więc jak coś możemy razem do cywilizacji wracać.
Victory Or Victory
Hej ja chętnie na jeden dzień aczkolwiek na sto procęt będe wiedział w dniu wypadu gdyż moja partnerka jest w ciąży i termin zbliża się wielkimi krokami więc jak będzie się dobrze czuła to zawitam na miejscówce , jeżeli dobre śledzę ten wątek to okolice Kobióra ale jeszcze myślę że wyśledzę gdzie dokładnie?
ODYN napisz w jaki dzień się wybierasz?
ODYN napisz w jaki dzień się wybierasz?
- wolfshadow
No to może ta Puszcza Dulowska? Zarówno z Katowic jak i z Krakowa jest idealne połączenie do Dulowej naszymi kochanymi PKP A stamtąd o ile widzę na mapie jest już bliziutko w las.
Ja jeszcze nie wiem jak się sprawy potoczą, ale na dzień dzisiejszy weekend 9-11 mam jak najbardziej wolny
Ja jeszcze nie wiem jak się sprawy potoczą, ale na dzień dzisiejszy weekend 9-11 mam jak najbardziej wolny
“All good things are wild and free.” Henry David Thoreau