Łódzkie spotkania

Relacje, zaproszenia i pomysły na ...

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

Awatar użytkownika
Marshall
Gadu Gadu: 63140
Tytuł użytkownika: f o t o g r a f

Post autor: Marshall »

mwitek pisze:po puszczy bolimowskiej bardzo chętnie tyle nie koniecznie w ten weekend
OK, w razie co zapraszam!

Ja chyba w ten weekend się wybiorę połazić.
Sent from my Baobab Tree. Marshall® | Adam Marczak
Awatar użytkownika
Abscessus Perianalis
Gadu Gadu: 1505060
Tytuł użytkownika: Dziki Dzik
Post autor: Abscessus Perianalis »

Na dłużej idziemy w sobotę z rana, ale że czas tylko do 15tej, to zapewne znowu Łagiewniki.
Kolejny weekend jeśli tylko będę w Łodzi, to bardzo chętnie skoczę do PB.

Weekend nie wypalił totalnie, dzisiaj dopiero idziemy na małe ognicho.
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz."

"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."

Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Awatar użytkownika
Michal N
Gadu Gadu: 9361862
Tytuł użytkownika: Metyl Podgrzybek
Post autor: Michal N »

No, się Warszawka na PB przymierza, co by w połowie drogi z Łodziakami/Łodzianami/Łódkami... się styknąć, ale jeśli o mnie chodzi, to nie w ten weekend.
Obrazek
Awatar użytkownika
mwitek
Gadu Gadu: 4861234
Tytuł użytkownika: HopsasaDoLasa

Post autor: mwitek »

ja to myślę że pb właśnie z warszawiakmi/stoliczaninami no z bandą znad wisły zaplanujemy :) tak raczej chyba większą ekipą
Obrazek
Awatar użytkownika
Marshall
Gadu Gadu: 63140
Tytuł użytkownika: f o t o g r a f

Post autor: Marshall »

W takim razie byliby chętni na Puszczę Bolimowską w sobotę 21 lub niedzielę 22 stycznia?
Sent from my Baobab Tree. Marshall® | Adam Marczak
Awatar użytkownika
mwitek

ja pracuje w sobotę :/ poza tym nie pali się :) umówimy się na spokojnie tak żeby zebrać ekipę większą żeby każdemu pasowało
Obrazek
TommyGun
Post autor: TommyGun »

Ma ktoś chęć na ognicho i kiełbaski? Może być w tygodni. Ewentualnie jakiś nocleg, choć ostatnio zimno jest :)
Awatar użytkownika
Abscessus Perianalis

Knuje żeby gdzieś wyskoczyć, ale 'nie ma letko'. Nie dość, że się rozchorowałem, to jeszcze przez najbliższy tydzień jeden telefon i jestem wyłączony ze społeczeństwa na nieokreślony czas, także wolę się nie umawiać. Jeśli byś z kimś się dał radę umówić, to spróbuję się dołączyć, ale czy rzeczywiście dotrę, to nie wiem. :-/

"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."

Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Awatar użytkownika
mwitek

TommyGun pisze:Ma ktoś chęć na ognicho i kiełbaski? Może być w tygodni. Ewentualnie jakiś nocleg, choć ostatnio zimno jest :)
W tygodniu odpada, ale będę mógł w Sobotę jak coś
Obrazek
TommyGun

sobota też mi pasuje :)
Proponuje Łagiewniki, to w końcu zobaczę tą miejscówkę o której już była mowa :)
Awatar użytkownika
Abscessus Perianalis

Miejscówka jest wyjątkowo blisko cywilizacji, więc wypadało by ją zmienić. W lecie jest miło zarośnięta, ale zimą raczej się nie sprawdza.

TommyGun

na którą się wstępnie umawiamy na sobotę?
Awatar użytkownika
mwitek

Ja mogę ok 9

[ Dodano: 2012-02-03, 07:31 ]
To co umawiamy się jakoś?
Obrazek
TommyGun

mi pasuje, nie wiem jak Grigor423 czy zdąży dojechać do Łodzi na 9, bo też deklarował przybycie :)
Awatar użytkownika
Grigor
Post autor: Grigor »

No popaczałem na rozkłady i bym w okolicach Łagiewnik był około 9, podesłałem TommyGun-owi miejsce gdzie dam radę dojechać komunikacją, nie wiem gdzie ta wasza miejscówka jest, więc prosiłbym o jakieś namiary na pw czy coś ;-). Ogólnie będzie wesoło bo jedyne ciuchy do lasu to flectarn kurtka i spodnie, będę atrakcją w mieście :mrgreen:
Prawdziwą porażką jest nie przegrać, lecz w ogóle nie podjąć walki.
Awatar użytkownika
Abscessus Perianalis

Panowie, spoko ja dojadę. Z Witkiem zobaczymy jak będzie, ale mówił, że do południa powinien może dać radę.
Więc spotkanie na przystanku Łagiewniki - Okólna o 9tej pasuje? Do miejscówki stamtąd kawałek, ale i tak trzeba znaleźć nową jak mówiłem, zaś w tym lesie to i tak wszędzie blisko.

Miło by było jakbyście mi wysłali swoje nr telefonów na PW, na wszelki wypadek - spóźni się któremuś autobus i będzie kał, bo poleziemy sami.

TommyGun

mi pasuje
Awatar użytkownika
mwitek

Powinienem się pojawić, czyli koło 9 pod szpitalem
Obrazek
TommyGun

Będzie może ktoś jechał autobusem 51? Bo ja do miejsca docelowego nim przyjadę
Awatar użytkownika
Grigor

Panowie powiedzcie który to szpital? Mój nr. tel. macie na pw jakby coś. Tommy, ja mogę jechać z Tobą, będę się przesiadał z 86. Autobus 51 odjeżdża o 8:27 jak mniemam :-)

Edzia 20.02

Śniegu mało, mokro wszędzie, miał być wypad, co to będzie? Chodzi mi o pomysł mwitka i AP na całodniowe łażenie połączone z próbą stworzenia nodii, coby się ładnie przy pomocy ekranów dogrzać. Jako że mi się sesja praktycznie dzisiaj skończy, to może by się zebrać jakoś na weekend? Kopek też dawał mi dużo różnych propozycji, można by było zadziałać coś i w tę stronę. Co o tym sądzicie?
Awatar użytkownika
Kopek
Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
Post autor: Kopek »

No Panowie. Na weekend upały zapowiadają więc zapraszam do siebie. Kurort Święte Ługi zapewnia nocleg w paśniku o standardzie wielogwiazdkowym 8-) . Miejsca na ognisko te pełnoprawne i nie. Autobusy z Łodzi kursują w weekend z tego co pamiętam bez problemu i w odpowiedniej ilości. Dalej samojazdem w okolice wsi Zbyszek. Myślę, że stamtąd zaczniemy wycieczkę. W planie odwiedzenie posesji myśliwych, bobrów, jelenie jak nie zawiodą :), bunkry no i oczywiście zbiorniki na Ługach. Katering we własnym zakresie :).

Zapraszam.

Pozdrowienia dla Dragonflay'a. Kolego drogi wracaj do zdrowia byśmy znów usiedli wspólnie przy ognisku. A szefowi powiedz, że jak nie będzie grzeczny to go koledzy nad ogniem upieką icon_twisted .
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.

www.kopsegrob.blogspot.com
Awatar użytkownika
Abscessus Perianalis

Niestety, ten weekend muszę być w wawie, więc odpadam. :-/
Najwcześniej przyszły z nocką, a tak to na kilka godzin mogę i to pewnie nocą. :P

Awatar użytkownika
Grigor

Witam Szanownego Pana Kopek, władcy włości kurortu "Święte Ługi". Prosiłbym o więcej informacjyji na temat oferty kurortu i przebiegu zapowiadanego spotkania. Skoro z nocką to piątek-sobota, czy sobota-niedziela? Bo w sobotnie wieczory co drugi tydzień chodzimy patrzeć jak zduńskowolanie z zespołu Gatta grają w halówkę, jest na co popatrzeć (chłopaki dobrze grają, no i dodatkowo oko się zawiesza w przerwie jak wyjdą pomponiary :mrgreen:) więc dylemat jest :-P . Ewentualnie za dnia mógłbym podjechać PKS-em i połazić z towarzystwem, a później na zad i mecz oglądać.
Awatar użytkownika
Apo
Gadu Gadu: 3099476
Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Post autor: Apo »

Sprawdziłam z ciekawości połączenia PKP ode mnie do Łodzi. Dojazd do Was to dla mnie 8-9h... huhu..
look deep into nature and then you will understand everything better

I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
Awatar użytkownika
Kopek
Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
Post autor: Kopek »

Grigor423, nocleg z soboty na niedziele. Możesz w niedziele rano dołączyć do mnie przyjeżdżając do wsi Lubiec (dokładniej to już telefonicznie możemy obgadać). Dalej udamy się przez lasy do miejscowości Kolonia Zawady. Stamtąd masz pociąg do Zduńskiej lub pewnie pks do Łasku. Poszukaj połączeń.
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.

www.kopsegrob.blogspot.com
ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy, wyprawy oraz spacery”