a to takie w teren czy domu ?? Bo mnie zaintrygowałeś tą kawkąhejtyniety pisze:ekspres wietnamski i kawka :mrgreeny :

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
a to takie w teren czy domu ?? Bo mnie zaintrygowałeś tą kawkąhejtyniety pisze:ekspres wietnamski i kawka :mrgreeny :
Może nie... wodę (1litr pod przykryciem) zagotowała w 5 minut - ale... pod warunkiem ścisłej kontroli - moja gaśnie bez powodu...po 60 sekundach ładnego grzania (po np 60 pompnięciach). Trzeba cały czas regulować... Jedzie nazad do właściciela...Kosa pisze:Bomba burząco-zapalająca.
To ja wiem... ale przysłowie mówi - lepiej się spalić niż przeprowadzić... a ja to zrobiłem 4 razy... Zwracam barachło właścicielowi i szukam "kostki"!!! No i dlaczego napisałem "popełniłem" - chciałem, żeby gaz też łapało ładnie - i tylko na tym chyba chodzi to ustrojstwo bez problemu...Mr.Bogus pisze: Wystarczy odrobina szacunku i sprzęt nie do zajechania.
A strzelnicę wpuszczającą czarnoprochowców masz już upatrzoną? Udało się garłacza przestrzelać?hejtyniety pisze:Smarowniczka do karabinu
No, nie tania rzecz. Z tego, co widzę, replika kosztuje tyle, co dwa Colty i jakiś Derringerek na dokładkę :ohejtyniety pisze:Zresztą właśnie jestem w trakcie zbierania funduszy na kolejną zabawkę: Le Mat Cavalry
Ja 24 PLN-ów w Leroy Merlin.Hirek pisze:Nabyłem takie cudo za 39 plnów
No nie, raczej będzie mi służy do okopania namiotu, co najwyżej. No i mam jedno zamierzenie kiedy ziemia odpuści. Muszę poprawi czatownię...Hirek pisze:Yaktra używałeś już tego cuda?
weź mnie nie straszHirek pisze:to wielkie gó...no