Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
 idealnie by tam pasowało coś naturalnego w stylu nici lnianej, a w ostateczności jakaś barwiona na ciemno nić syntetyczna
   idealnie by tam pasowało coś naturalnego w stylu nici lnianej, a w ostateczności jakaś barwiona na ciemno nić syntetyczna 

Większość z nich trafiła w ręce moich przyjaciół i znajomych.
 Większość z nich trafiła w ręce moich przyjaciół i znajomych. 

Niestety moje słowa nie są wiarygodne... z racji na to że ja nie mogę oceniać swoich noży
  Niestety moje słowa nie są wiarygodne... z racji na to że ja nie mogę oceniać swoich noży  

Ostrze jak zwykle wykonane ze starego resoru samochodowego. długość klingi 12 cm rękojeść z drewna dębowego impregnowanego olejem lnianym i woskiem pszczelim. Otwór na temblak (nie wiem po co go zrobiłem? Po prostu uległem modzie:) w rękojeść wklejony znaczek WOSM co z resztą widać
  Ostrze jak zwykle wykonane ze starego resoru samochodowego. długość klingi 12 cm rękojeść z drewna dębowego impregnowanego olejem lnianym i woskiem pszczelim. Otwór na temblak (nie wiem po co go zrobiłem? Po prostu uległem modzie:) w rękojeść wklejony znaczek WOSM co z resztą widać  

Graweruje go na każdym moim wyrobie.
  Graweruje go na każdym moim wyrobie.

Obecnie należy do mojego najlepszego przyjaciela. Na ostrzy wygrawerowany herb naszej drużyny.
 Obecnie należy do mojego najlepszego przyjaciela. Na ostrzy wygrawerowany herb naszej drużyny.

trzymając w ręku 5 nowych noży
  trzymając w ręku 5 nowych noży  

Przeznaczone są dla kolegów Hakasa. długość całkowita 25cm długość ostrza13cm
  Przeznaczone są dla kolegów Hakasa. długość całkowita 25cm długość ostrza13cm

bo akurat tai wpadł mi w ręce
  bo akurat tai wpadł mi w ręce  

Bo jak to w ratownictwie bywa używam ostrza głównego do ... przyrządzania posiłków w pracy
 Bo jak to w ratownictwie bywa używam ostrza głównego do ... przyrządzania posiłków w pracy  Ponieważ otrzymany towar nie przypadł mi do gustu postanowiłem trochę go przerobić
  Ponieważ otrzymany towar nie przypadł mi do gustu postanowiłem trochę go przerobić  Zabrałem go do warsztatu i pomęczyłem na wolnoobrotowej szlifierce z kamieniem wodnym
 Zabrałem go do warsztatu i pomęczyłem na wolnoobrotowej szlifierce z kamieniem wodnym  efekt moich zabiegów oceńcie sami
 efekt moich zabiegów oceńcie sami