Czy to wystarczy? Lub własne pomysły?
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Bo jeździć rowerem to trzeba umieć
Jak się trochę pokulasz po parku i raz na ruski rok naciśniesz na pedały to efekty serio mizerne.
Ale jak się mieszka w okolicy, gdzie jest spora górka, albo jeszcze lepiej w górach, to pedałowanie pod górę może dać takie same efekty jak bieganie.
Choć i tak najlepiej robić wszystko, a nie ograniczać się tylko do biegania czy tylko do jazdy na rowerze

Ale jak się mieszka w okolicy, gdzie jest spora górka, albo jeszcze lepiej w górach, to pedałowanie pod górę może dać takie same efekty jak bieganie.
Choć i tak najlepiej robić wszystko, a nie ograniczać się tylko do biegania czy tylko do jazdy na rowerze

"Take only memories, leave only footprints."
Nie piłem do Ciebie Zirkau, tylko do któregoś tam stwierdzenia, że jazda na rowerze nic nie daje
Daje, jak wszystko, tylko oczywiście musi mieć odpowiednią intensywność.
Wśród osób które znam oraz które widuje na takich dłuższych trasach, nikt nie ma nadwagi, a dominują raczej szczupli. To o czymś musi świadczyć
Fakt, niektórzy mają tendencję do zbierania kilogramów, czy ciężko im je zrzucić jeśli już są, ale rower na pewno w tym pomoże 

Wśród osób które znam oraz które widuje na takich dłuższych trasach, nikt nie ma nadwagi, a dominują raczej szczupli. To o czymś musi świadczyć

"Take only memories, leave only footprints."
hm, ale dla mnie rower to też słabe narzędzie do zrzucenia wagi. A wręcz przy okazjonalnym użytkowaniu taki ruch może tylko pobudzić apetyt
Bo ktoś jeżdząc rowerem może spalić tyle co na spacerze. niby pieszkom ale bieg i spacer to jednak różnią się. Stąd rower też by nalezało rozróżnić - jazda rekreacyjna i wyczynowa a nie tylko ze wskazaniem na rower.

Bo ktoś jeżdząc rowerem może spalić tyle co na spacerze. niby pieszkom ale bieg i spacer to jednak różnią się. Stąd rower też by nalezało rozróżnić - jazda rekreacyjna i wyczynowa a nie tylko ze wskazaniem na rower.
- earthtraveler
- Gadu Gadu: 6793090
- Tytuł użytkownika: Lubię sobie połazić
Panowie ... otóż najlepszym sposobem na zrzucenie wagi jest tylko i wyłącznie(wg.mnie)stanąć przed lustrem spojrzeć na siebie krytycznym okiem i odpowiedzieć sobie na pytanie ,,czy naprawdę chce zmienić swój wygląd? i ,,do czego mi to potrzebne?,,Według mnie by zacząć przemianę fizyczna samego siebie trzeba koniecznie zacząć od przemiany wewnątrz naszego umysłu TO PODSTAWA PODSTAWA!,dopiero potem można korzystać z wszelkich innych sposobów.
EDYTA by MOD: OGARNIJ INTERPUNKCJE W TYM POŚCIE. INACZEJ "WYGAŚNIE" W CIĄGU 12H.
EDYTA by MOD: OGARNIJ INTERPUNKCJE W TYM POŚCIE. INACZEJ "WYGAŚNIE" W CIĄGU 12H.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2012, 12:16 przez earthtraveler, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Tytuł użytkownika: JaroslawSzewczyk