Wszedłem tu, trochę posiedziałem, poczytałem i postanowiłem zostać na dłużej.

Tematyka forum ciekawa i każdy może znaleźć coś dla siebie. Jakiś czas temu stuknęła mi już trzydziestka, ale wcale nie zamierzam wyrosnąć z pewnych rzeczy.

W moim obszarze zainteresowań znajduje się turystyka (głównie górska) i militaria. Z klimatami survivalowymi miałem też styczność ale tylko marginalnie.
Kiedyś sporo podróżowałem i łaziłem gdzie popadło. Ostatnio życie wymusiło pewną stagnację i już nie włóczę się niestety tak beztrosko ale...jak tylko znajduję chwilkę, pakuje plecak, niezbędne rzeczy i...znikam.

Lubie militaria, głównie te z okresu IIWŚ ale nie tylko. Preferuję militarną modę, dlatego szpej tego typu rozsadza szafę, co doprowadza nieraz do furii moją kobietę.

Cóż jeszcze? Próbowało się w życiu tego i owego. Byłem np. muzykiem, budowlańcem, zawodowym wojskowym, dystrybutorem sprzętu AGD. Teraz pracuję w firmie konsultingowej.
Interesowania mam wszechstronne i do tego co napisałem wcześniej dochodzi uwielbienie przyrody, muzyka, literatura i eksploracja (choć niestety bardziej na papierze niż w terenie).
Sorry za przydługi wstęp

Pozdrawiam