Rowerem nad morze, czyli 580 km w 77 godzin.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Mi się tam relacja podobała
Jesetem niewierzący, ale rozumiem twoje rozważania. Podczas długiej męczącej trasy solo to chyba praktycznie naturalne. Gratulacje wycieczki, i osiągnięcia celu.

"Kiedyś ludzie byli ze stali, a statki z drewna - teraz jest na odwrót" J. Pałkiewicz
Galeria: https://picasaweb.google.com/107015674767943666918
Galeria: https://picasaweb.google.com/107015674767943666918
- BRAT_MIH
- Gadu Gadu: 5219235
- Tytuł użytkownika: Mihu
Widać, że survival to nie tylko spanie upitym w lesie
Przeżycia jak najbardziej godne opisania, ja z nudów jak jadę coś około setki to tez się zaczynam modlić, żeby do domu dojechać
Zresztą jakoś wiosną jadę sobie przez pola, oglądam piękny świat (po latach zacząłem znów jeździć rowerem) i myślę sobie głośno "Panie Boże daj zdrowie bym tak sobie mógł jeździć". W tym momencie z prawej strony z drzewa zerwał się do lotu jakiś ptak drapieżny (jastrząb, sokół ? dosyć duży), aż się wystraszyłem :/ Leciał obok mnie ok.100 metrów i zniknął za drzewami. Aż mi ciarki przeszły
Znaczy się jakiś ZNAK
Wrzucisz te zdjęcia ?

Wrzucisz te zdjęcia ?
"Nie ma nikt na świecie domu jak my mamy, jest zielony latem , zimą śnieżnobiały, mamy dach z gałęzi, z mchu miękkiego łóżko, lampą jest nam księżyc ponad leśną dróżką. Idą, idą leśni, kompas mają z gwiazd ... "
- taki robaczek
A ja w tym wszystkim (to "nieprzygotowanie") widzę pewną metodę (i dotyczy to również opisywanego przez ABCsurvival marszobiegu Kierat 2012).
Myślę, że kolega chce w pewien sposób urealnić sytuację survivalową, czyli np. gdy trzeba przebyć jakiś dystans (pokonać drogę) pieszo lub rowerem będąc zaskoczony sytuacją i mając na sobie to co zwykle (a nie wyczynowe ciuchy) oraz ogólnodostępne pożywienie itd.
Myślę, że kolega chce w pewien sposób urealnić sytuację survivalową, czyli np. gdy trzeba przebyć jakiś dystans (pokonać drogę) pieszo lub rowerem będąc zaskoczony sytuacją i mając na sobie to co zwykle (a nie wyczynowe ciuchy) oraz ogólnodostępne pożywienie itd.
Kocham zwierzęta.
Są takie pyszne ......
Są takie pyszne ......
-