Nasze nowe zabaweczki :D cz. 2
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Prowler
- Tytuł użytkownika: motórzysta
jak zobaczyć i tylko w obuwiu to ja w sumie teżZirkau pisze:no, Prowler jedne z lepszych kapci, ale jeśli miałbym wybierać..... to wolałbym zobaczyć Apo w założonym tym obuwiu
Podobno grzeczni chłopcy idą do nieba, a niegrzeczni idą ... tam gdzie chcą
"boga nie ma jest motór"
kanał yt https://www.youtube.com/user/83Prowler/ ... shelf_id=0
"boga nie ma jest motór"
kanał yt https://www.youtube.com/user/83Prowler/ ... shelf_id=0
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
Najświętsza racjaaniol pisze:Ale z głową bo po macaniu![]()

A Wy, chłopcy... darujcie sobie takie horrory

look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
- Marshall
- Gadu Gadu: 63140
- Tytuł użytkownika: f o t o g r a f
Apo pisze:(...)
- buty na obcasie icon_twisted
(...)

Apo, za te buty masz u mnie +100!

I za Morę 30.

Sent from my Baobab Tree. Marshall® | Adam Marczak
dobra, dobra wszystkie tak mówicie. Apo, zrób jak Prowler zamiast całe zdjęcie swojej kochanej maszynki - daj zdjęcie samych stóp obutychApo pisze:Najświętsza racjaaniol pisze:Ale z głową bo po macaniu![]()
zmacałam, obejrzałam i już wiedziałam, że będzie moja w najbliższym czasie icon_twisted
A Wy, chłopcy... darujcie sobie takie horrory

- BRAT_MIH
- Gadu Gadu: 5219235
- Tytuł użytkownika: Mihu
Też sobie chciałem pooglądać, ale pierwszy się nie wyrywałem. Ponieważ żyjemy w kraju demokratycznym zostałaś przegłosowana
icon_twisted 

"Nie ma nikt na świecie domu jak my mamy, jest zielony latem , zimą śnieżnobiały, mamy dach z gałęzi, z mchu miękkiego łóżko, lampą jest nam księżyc ponad leśną dróżką. Idą, idą leśni, kompas mają z gwiazd ... "
- Apo
Staram się zawsze dodać coś do tego tematu, żeby nie było tak mądrze, super extra, bushcraftowo, "napuszenie", "survivajlowo" i szowinistycznie 
A o innej focie butów pomyślę

A o innej focie butów pomyślę

Ostatnio zmieniony 02 wrz 2012, 17:05 przez Apo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pingwiniak
- Tytuł użytkownika: Szeregowy
Niedługo wyedytuje i wkleje moje nowe zabaweczki.
Edit:
Szpadelek Fiskars 394S.
(zdjęcie z neta)

Dwie taśmy Duct Tape 50m (zdjecie z neta)

Palnik Rothenberger. Włóknina ścierna 3 gradacje.
Multitool w ramach gwarancji wymieniony na nowy więc też się chyba łapie. Spork tytanowy Tibetan.

Niedługo wyedytuje i wkleje moje nowe zabaweczki.
Edit:
Szpadelek Fiskars 394S.
(zdjęcie z neta)

Dwie taśmy Duct Tape 50m (zdjecie z neta)

Palnik Rothenberger. Włóknina ścierna 3 gradacje.
Multitool w ramach gwarancji wymieniony na nowy więc też się chyba łapie. Spork tytanowy Tibetan.
- Abscessus Perianalis
- Gadu Gadu: 1505060
- Tytuł użytkownika: Dziki Dzik
Idźcie sobie babę znaleźć zamiast offtopować bez sensu.
Jak znajdę czas to z tematu wylecą niepotrzebne dyskusje.

Jak znajdę czas to z tematu wylecą niepotrzebne dyskusje.
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz."
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
- Młody
- Gadu Gadu: 9281692
Dzisiaj dojechała, prosto znad Bałtyku
[ Dodano: 2012-09-09, 12:40 ]
Wiem, post pod postem, ale nie mogę już edytować. Niech to zrobi mod.
Wczoraj będąc w markecie OBI, rzuciły mi się w oczy całkiem zgrabne 9 ledowe latareczki zasilane 3 bateriami AAA. Zakupiłem 1 na próbę, świecą bardzo przyjemnie więc zakupiłem sobie dzisiaj jeszcze 2 sztuki.

[ Dodano: 2012-09-09, 12:40 ]
Wiem, post pod postem, ale nie mogę już edytować. Niech to zrobi mod.
Wczoraj będąc w markecie OBI, rzuciły mi się w oczy całkiem zgrabne 9 ledowe latareczki zasilane 3 bateriami AAA. Zakupiłem 1 na próbę, świecą bardzo przyjemnie więc zakupiłem sobie dzisiaj jeszcze 2 sztuki.
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2012, 17:08 przez Młody, łącznie zmieniany 1 raz.
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
- Młody
- Gadu Gadu: 9281692
Pewnie tak, 1 sztuka już pierwszego dnia coś świrowała, ale po kilku uderzeniach w korpus, paru niemiłych słowach w stronę owej i groźbie wyrzucenia na śmietnik... Cud, działa.
Zdawałem sobie sprawę, że nie jest to coś na poziomie Petzla. Ale leżeć i czekać na ewentualne użycie mogą.
Zdawałem sobie sprawę, że nie jest to coś na poziomie Petzla. Ale leżeć i czekać na ewentualne użycie mogą.
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !
- Marshall
- Gadu Gadu: 63140
- Tytuł użytkownika: f o t o g r a f
Mam podobny (na pewno nie taki sam ale totalna chińszczyzna) wyrób latarkopodobny, jeździ od dwóch lat w bagażniku.
Tydzień temu w nocy musiałem zmieniać koło w samochodzie, wyciągnąłem ją, pstryk i nastąpiła światłość...
Dała radę.
Nie wiem czy zabawka ale ja już mam!!
Tadaaa:
[center]
[/center]
.
Tydzień temu w nocy musiałem zmieniać koło w samochodzie, wyciągnąłem ją, pstryk i nastąpiła światłość...

Nie wiem czy zabawka ale ja już mam!!

Tadaaa:
[center]

.
Sent from my Baobab Tree. Marshall® | Adam Marczak
- Apo
Haha! Młodego też widzę poniosła "światłość" nalgenki 
A Marshall teraz już może siedzieć w pracy z kubkiem i reklamować forum
Co do tanich latarek - ja dość często używam kupionej w decathlonie za grosze latareczki na dynamo (jedna dioda) i nie narzekam. Wręcz przeciwnie - nie raz uratowała mnie przed wykopyrtnięciem się w lesie. Minusem jest pewien.. ekhm.. dyskomfort gdy trzeba ją nakręcić po %

A Marshall teraz już może siedzieć w pracy z kubkiem i reklamować forum

Co do tanich latarek - ja dość często używam kupionej w decathlonie za grosze latareczki na dynamo (jedna dioda) i nie narzekam. Wręcz przeciwnie - nie raz uratowała mnie przed wykopyrtnięciem się w lesie. Minusem jest pewien.. ekhm.. dyskomfort gdy trzeba ją nakręcić po %

Też ją mam, od ok. 2 lat i jestem zadowolony.Apo pisze:Co do tanich latarek - ja dość często używam kupionej w decathlonie za grosze latareczki na dynamo (jedna dioda) i nie narzekam. Wręcz przeciwnie - nie raz uratowała mnie przed wykopyrtnięciem się w lesie. Minusem jest pewien.. ekhm.. dyskomfort gdy trzeba ją nakręcić po %
PS
A.po

PS2
Moja ma dwie małe diody.
- Kosa
- Gadu Gadu: 5676422
- Tytuł użytkownika: Gadget Man
Wcześniej miałem Tatonka Kettle 1.0L i nie mieścił się w niej Snow Peak, więc powędrowała do Puchala 
A tak to teraz mam : Tatonka -> Snow Peak -> Kubek XD
Snow Peak Kettle No.1 :
http://www.snowpeak.com/cookware/campin ... s-068.html
W Polsce dystrybutorem jest Waterfall.pl , u nich to 80zł + 10zł wysyłka i 1-2 miesiące oczekiwanie na ściągnięcie.

A tak to teraz mam : Tatonka -> Snow Peak -> Kubek XD
Snow Peak Kettle No.1 :
http://www.snowpeak.com/cookware/campin ... s-068.html
W Polsce dystrybutorem jest Waterfall.pl , u nich to 80zł + 10zł wysyłka i 1-2 miesiące oczekiwanie na ściągnięcie.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2012, 17:42 przez Kosa, łącznie zmieniany 1 raz.
| 4HEAT | Sadowski Knives |
Weź na zlot. Chętnie obaczę i ocenię, bo od dłuższego czasu przymierzam się do zanabycia pieruństwa. Chociaż od jakiegoś czasu zastanawiam się nad tytanowym naczynkiem.Kosa pisze:Tatonka Kettle 1.6L
Kosa pisze:Snow Peak Kettle No.1
Jaką pojemność ma ten garnuch i gdzie raczyłeś przytulić fanta? Na zdjęciach wygląda kapitalnie i dlatego nie muszę ci przypominać abyś i ten rondel przytaszczył na forumowy spęd.