No chyba że Ci się chce przyjechać na Zagórze, to możemy się spotkać na nim i razem ruszyć do DG.
Tak czy inaczej - czekam na sygnał od Młodego o której może jechać w piatek. Ja w zasadzie jestem dyspozycyjny cały dzień.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Ostatnio jak byłem to pływaliśmy wpław. Do pomocy była mała tratewka, ale to tylko ze względu na rowery w sumie. Już nie pamiętam co się z nią stało. Możliwe, że dalej tam gdzieś jest.GawroN pisze:a plany dotarcia na wyspę to wpław czy jakoś inaczej (nie byłem nigdy)
Tylko pozazdrościć :diabel2:Młody pisze:Od dzisiaj jestem specem od marnotrawienia czasu.
Myślę, że dobrze będzie na przystanku po stronie Pałacu Kultury i pomnika wyzwolicieli.kalyk3 pisze:Gdzie się spotykamy w DG?
Ja jeszcze nie wiem czy pojadę z Zagórza czy od strony Będzina, bo muszę jeszcze skoczyć na Mydlice i może być tak że prosto stamtąd podjadę do DG.kalyk3 pisze:811 jedzie z centrum o 13:35 i jest koło 14 w centrum DG (u Ciebie Doczu jest gdzieś koło 13:45-51). Spokojnie mogę nim pojechać.
DG ul Królowej Jadwigi. Przystanek w kierunku BędzinaMłody pisze:Mi 14 pasi jak najbardziej. Podajcie tylko dokładny dresik gdzie podjechać.