Witam z Puszczy Augustowskiej.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Witam z Puszczy Augustowskiej.
Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Marcin, od 4 lat zajmuję się turystyką, łażę głównie po najbliższych okolicach czyli po puszczy augustowskiej ale teraz zamierzam zwiększyć zasięg swoich wypadów
. Forum przeglądam od dłuższego czasu, jednak dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Interesuje się także motocyklizmem, mechaniką i kowalstwem.

- CzarnyKruk
- Tytuł użytkownika: Dawniej Rafick
Jutro właśnie wyjeżdżam do Puszczy Augustowskiej, na obóz dwutygodniowy- bardzo ciekawe tereny
Jutro właśnie wyjeżdżam do Puszczy Augustowskiej, na obóz dwutygodniowy- bardzo ciekawe tereny

Moje zdjęcia i nie tylko: WildWay.pl
- siux
- Tytuł użytkownika: Karol
Zaintrygował mnie ten MOTOCYKLIZM... Wpisuję w słownik języka polskiego i wyskakuje, że słownik nie zawiera takiego słowa. W innym słowniku, że brak znaczenia dla tego wyrażenia... hm? :->
Cześć.
Cześć.

"nikt jeszcze nie wie, czy stare słońce zarysuje nowy dzień..."
https://picasaweb.google.com/traper.w
https://picasaweb.google.com/traper.w
- Prowler
- Tytuł użytkownika: motórzysta
Witaj Grajekk, W sumie to niedaleko do siebie mamy a i w Augustowie często bywam
A jak masz jakąś maszynkę co się terenu nie boi to i na motocyklizm możemy się ustawić. 

Witaj Grajekk, W sumie to niedaleko do siebie mamy a i w Augustowie często bywam

Podobno grzeczni chłopcy idą do nieba, a niegrzeczni idą ... tam gdzie chcą
"boga nie ma jest motór"
kanał yt https://www.youtube.com/user/83Prowler/ ... shelf_id=0
"boga nie ma jest motór"
kanał yt https://www.youtube.com/user/83Prowler/ ... shelf_id=0
Apo - to była "herbatka z całej cytryny i kolek świerkowych. Akurat tylko takie składniki mieliśmy z kumplami na wypadzie w lesie więc taki wywar o świcie ugotowaliśmy - pamiętam, że był strasznie kwaśny 
Fakt motocyklizm to może nietrafione określenie ale wydaje mi się, że obejmuje najwięcej zagadnień związanych z motocyklami czyli mechanikę, technikę jazdy, sprzęt, ciuchy itd.
Mój sprzęt to SV 650S 2000r to w teren raczej się nie nada :/ ale się ustawić pośmigać po lokalnych asfaltówkach zawsze można
Red Nose niedaleko od siebie mieszkamy, to można jakiś wypad zrobić np. wigierski park narodowy. Ciekawi mnie jak reszta użytkowników strzelnicy podchodzi do cp. Są raczej życzliwie nastawieni, czy niechętni?
Pozdrawiam wszystkich użytkowników
Marcin

Fakt motocyklizm to może nietrafione określenie ale wydaje mi się, że obejmuje najwięcej zagadnień związanych z motocyklami czyli mechanikę, technikę jazdy, sprzęt, ciuchy itd.
Mój sprzęt to SV 650S 2000r to w teren raczej się nie nada :/ ale się ustawić pośmigać po lokalnych asfaltówkach zawsze można

Red Nose niedaleko od siebie mieszkamy, to można jakiś wypad zrobić np. wigierski park narodowy. Ciekawi mnie jak reszta użytkowników strzelnicy podchodzi do cp. Są raczej życzliwie nastawieni, czy niechętni?
Pozdrawiam wszystkich użytkowników
Marcin
No pewnie. Na razie jednak mam wszystkie weekendowe terminy letnie obstawione (wyjazdy w polske na imprezy rekonstrukcyjne,strzeleckie i traperskie , albo wyjazdy z rodzina pod namiot bo urlop sie zaczyna). Dopiero pod koniec sierpnia mam pierwszy wolny termin.Grajekk pisze:Red Nose niedaleko od siebie mieszkamy, to można jakiś wypad zrobić np. wigierski park narodowy. Ciekawi mnie jak reszta użytkowników strzelnicy podchodzi do cp. Są raczej życzliwie nastawieni, czy niechętni?
Z kolei we wrzesniu robimy pod Grajewem warsztaty ze skrobania i wyprawiania skor.
Na strzelnicy spoko. Jestesmy traktowani jak kazdy uzytkownik strzelnicy i budzimy zainteresowanie.