Śląsko-Dąbrowskie spotkania w lesie
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Qasz
- Gadu Gadu: 1987028
- Tytuł użytkownika: Tata psychopata
Doczu, samego cię wcięło w tryba na pewien czas więc nie miał nas kto integrować 

Lotus Turbo Challenge II
Don't Fak-up, Pack-up and Let's go!
Don't Fak-up, Pack-up and Let's go!
-
- Tytuł użytkownika: Litewski Cham
Ale ja tu nie mam monopolu na integrowanie sięQasz pisze:Doczu, samego cię wcięło w tryba na pewien czas więc nie miał nas kto integrować

Ale kurka i Wolf zamilkł, Hillwalker także i offtime. SmileOn wiem że ma jakieś zajęcia to zrozumiałe, że się nie odzywa.
Nooo to nie moja bajka.sylwester2091 pisze:Zapewne tradycyjnie beskidy małe, Andrychów i okolice.
-
- Gadu Gadu: 9281692
Doczu, Offtime teraz z W-awą się po lasach buja.
Jak tak patrzę na grafik... dopiero w weekend 5-6 lipiec jestem wolny. Chyba, że pod koniec czerwca jakieś małe L4 wpadnie.
Jak tak patrzę na grafik... dopiero w weekend 5-6 lipiec jestem wolny. Chyba, że pod koniec czerwca jakieś małe L4 wpadnie.
Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
Życie należy przeżyć tak, aby gołębie przelatujące nad Twoim grobem zesrały się z wrażenia.
https://www.fasttrans.com.pl/
- Doczu
- Tytuł użytkownika: Litewski Cham
Rzucać nic nie chcę, bo ostatnio co jakieś plany porobię to się jebią :/sylwester2091 pisze:To rzuć jakąś inną propozycję.
Wczoraj kumpel miał wpaść, to rower mi ukradli i musiałem odwołać.
Dlatego też wolę na spontanie gdzieś wyskoczyć bez deklaracji, żeby oszczędzić sobie i innym rozczarowań.
Hmmm no u mnie o czerwcu też mogę zapomnieć, bo wszystkie weekendy zajęte.Młody pisze:Jak tak patrzę na grafik... dopiero w weekend 5-6 lipiec jestem wolny.
-
Daj znać na PW co do terminu to chętnie się dołącze do wyprawy w miare możliwościkamykus pisze:Od dawna wybieram się kolejny raz w rejon Puszczy Dulowskiej i Tenczyńskiego P. Krajobrazowego. Tylko samemu nie zabardzo mi się chce. Wypad czysto weekendowy z jedną nocką w krzakach, moze w końcu ktoś się zdecyduje? Okolica jest przepiękna.
- Abscessus Perianalis
- Gadu Gadu: 1505060
- Tytuł użytkownika: Dziki Dzik
Sylwek, jako że termin odpada, to ja chętnie się załapię na kolejny jak mi będzie pasować. 
O co wam biega z tymi zasadami? Co jest dziwnego w tym, że nie chce się oglądać psa, który szczeka, szaleje, gania za czym popadnie etc. w lesie gdzie chcemy odpocząć? Natomiast babranie się w czyjejś krwi bez stosownych zabezpieczeń jest durne, więc nie wiem dlaczego miała by wam ta zasada przeszkadzać.

O co wam biega z tymi zasadami? Co jest dziwnego w tym, że nie chce się oglądać psa, który szczeka, szaleje, gania za czym popadnie etc. w lesie gdzie chcemy odpocząć? Natomiast babranie się w czyjejś krwi bez stosownych zabezpieczeń jest durne, więc nie wiem dlaczego miała by wam ta zasada przeszkadzać.

"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz."
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
- kamykus
- Tytuł użytkownika: Leśny Dziad
Dokładnie! Mój również jest spokojny i usłuchany, nigdzie nie odbiega... Na noc nie jest przywiązany, nie odchodzi od śpiwora nawet na 2 metry. Idąc z nim ścieżką idzie kilka metrów przedemną a na komendę stój, przychodzi pod moje nogi. Zapinam go tylko wtedy gdy na ścieżce są ludzie lub inne psy.
sylwester2091 wysłał mi PW z dokładnym objaśnieniem o co mu chodziło, i nie mam do niego żadnych pretensji itp.
Zrezygnowałem więc z tematu wypadu z tym że kolegą, bo nie mam zamiaru tak jak Pasikonik napisał, trzymać spokojnego psa uwiązanego 2 dni na smyczy i w kagańcu.
Ale to nie o tym temat, więc... Koniec. Bo zacznie się kolejny offtop na tysiąc postów, nie tym temacie i dziale co trzeba.
sylwester2091 wysłał mi PW z dokładnym objaśnieniem o co mu chodziło, i nie mam do niego żadnych pretensji itp.
Zrezygnowałem więc z tematu wypadu z tym że kolegą, bo nie mam zamiaru tak jak Pasikonik napisał, trzymać spokojnego psa uwiązanego 2 dni na smyczy i w kagańcu.
Ale to nie o tym temat, więc... Koniec. Bo zacznie się kolejny offtop na tysiąc postów, nie tym temacie i dziale co trzeba.
"Nie cierpię mojego rozdwojenia jaźni, jest świetne"
-
- Tytuł użytkownika: Warsztat 77 Katowcie
- Gadu Gadu: 1519631
- Tytuł użytkownika: Szczupły blondyn
postaram się być - chociaż będę spóźniony
Całe życie z wariatami
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: https://www.facebook.com/groups/160111940703089/
Co trzeba zrobić aby przyłączyć się do naszej grupy na FB - OPIS
- hejtyniety
- Tytuł użytkownika: Warsztat 77 Katowcie