Odwlekałem,odwlekałem i w końcu wziąłem się za robotę.
Materiał na łuk:
Drewno dębowe.
Listwy z włókna szklanego.

Uploaded with ImageShack.us
Na razie pracuję nad majdanem.

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
No, jest dość solidny. Ma 2,8-2,9cm grubości. Mam ścinki z blatów kuchennych itp. Praktycznie cały czas dostępne u stolarza na tyłach (właściwie od boku z prawej strony) pubu "Zachcianek" przy Miedzianej. Przy wejściu stoi zabytkowy, niebieski Ford Transit z lat 1965-1978 obrastając w mech. Ceny zależą od rozmiaru wybranego/dostępnego "ścinka". Raz się trafi coś za uśmiech a bywa, że trzeba niewielką sumkę wysupłać. Czasem, ale to baaaaardzo rzadko trafia się jakaś resztka z innego egzotyka.puchalsw pisze:Twój kawałek zdaje się być grubszy...
Całkiem przyjemny wyszedł Ci efekt końcowythrackan pisze:efekt dlubania pokątnego dzisiejszej nocy
Wszedłem w posiadanie kawałka tego drewna - dzięki Thrackanpuchalsw pisze:Zbyt płytkie na łychę.
Twój kawałek zdaje się być grubszy...
Obawiam się, że jeszcze nie wyszedł. Będzie dogłaskiwana. Po zobaczeniu waszych wymuskanych sztućców, nie wypuszczę w świat niedoróbki.slaq pisze:Całkiem przyjemny wyszedł Ci efekt końcowy
Możesz napisać coś więcej o tym? Jak to sprawdzić?puchalsw pisze:Ma kopa (pióro sprężynuje)?