Tak. Mory 2000.johnson pisze:Ktoś z Was używał mory do otwierania puszek?
Która more wybrac?
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Ja też się naczytałem i choć Morę znam od podszewki i dawno nie miałem to zakupią obie wersje Companiona z węglówki i nierdzewki. A co
Choć gdyby miała być jedna to na bank z węglówki.

Ostatnio zmieniony 27 lut 2012, 16:01 przez Jaca, łącznie zmieniany 1 raz.
...smelling the air when spring comes by raindrops reminds us of youthful days...
johnson, oczywiście że się niszczy. Nie niszczą się jedynie tanie, tępe kuchenniaki którymi bezstresowo można się nawet po jajkach drapać
Co za pomysł otwierać nożem puszki sam miałem taki nożyk mały swego czasu, ale to bez sensu jest. Taka sztuka dla sztuki. Otwieracz jest i mniejszy i lżejszy i kosztuje grosze.

Do tego bardzo tani wiec nie wiem czy aż tak szkoda. Póki co będziesz miał opory bo nowy, ładny, błyszczący. Ale jak zobaczysz ile prac można nim wykonać jak się dobrze za to zabierze to i otwieranie puszek nie będzie mu straszne.
...smelling the air when spring comes by raindrops reminds us of youthful days...
-
- Tytuł użytkownika: nienachalnie młody
jasna sprawa. Tylko tu sprowadza się temat do analizy potrzeb. Do czego innego użyjesz ciągnika a do czego innego małej osobówki. Scyzoryk zawsze się przyda jako uzupełnienie czy to mory czy siekierki czy jakiegoś innego potężnego rębajłajohnson pisze:Scyzoryk to bardzo fajna sprawa ale lubie czuć w ręku moc (jakkolwiek się to nie kojarzy) Mora.. Mora jak sama nazwa wskazuje to dziewczyna do lasu (no taka git-dziewucha), smukła i ostra, ale trzeba ją traktować trochę delikatniej.. No mogę się mylić. Mam ją dopiero parę dni..

-
- Gadu Gadu: 8296159
http://www.knives.pl/forum/index.php/topic,64113.0.html
W tym temacie kolega cebularyzował(?) ostrze węglówki i całkiem ładnie mu to wyszło
W tym temacie kolega cebularyzował(?) ostrze węglówki i całkiem ładnie mu to wyszło