Witam.
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Witam.
Witam, mam na imię Paweł.
Dawniej bardzo lubiłem się powałęsać po lasach,górkach a najbardziej kajakiem po jeziorach czy rzeczkach.
Później mi się trochę zdziadziało, ale ostatnio znowu mnie do tego ciągnie - to chyba taka moja wersja kryzysu wieku średniego.
Z survivalem nie mam wiele wspólnego, natomiast ponieważ mam trochę planów podróżniczych to bardzo chętnie się podszkolę.
Poza tym uwielbiam pływać ,lubię jeździć rowerem, interesuje mnie też biobudownictwo (słoma,glina i patyki), lubię noże, palić ognisko, machać siekierką i inne chłopięce zabawy.
Pozdrawiam.
Dawniej bardzo lubiłem się powałęsać po lasach,górkach a najbardziej kajakiem po jeziorach czy rzeczkach.
Później mi się trochę zdziadziało, ale ostatnio znowu mnie do tego ciągnie - to chyba taka moja wersja kryzysu wieku średniego.
Z survivalem nie mam wiele wspólnego, natomiast ponieważ mam trochę planów podróżniczych to bardzo chętnie się podszkolę.
Poza tym uwielbiam pływać ,lubię jeździć rowerem, interesuje mnie też biobudownictwo (słoma,glina i patyki), lubię noże, palić ognisko, machać siekierką i inne chłopięce zabawy.
Pozdrawiam.
Witam kajakarza:D powiedz mi, czy żeby przepłynąć całą Wisłę kajakiem to trzeba mieć jakieś uprawnienia? Czy poprostu wsiadam w kajak i płynę? Pomysł narodził się rok temu i mam niebawem go zrealizować... acha i to nie będzie kajak tylko canoe.
Gdzieś na dnie wielkiej szafy leży ostry nóż,
Stare dżinsy wystrzępione impregnuje kurz,
W kompasie igła zardzewiała, lecz kierunek znam,
Biorę wór na plecy i przed siebie gnam...
http://lupussurvival.blogspot.com/
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
witaj

witaj
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
www.kopsegrob.blogspot.com
- taki robaczek
Nie słyszałem nic o tym żeby trzeba były mieć jakieś uprawnienia.Lupus84 pisze:Witam kajakarza:D powiedz mi, czy żeby przepłynąć całą Wisłę kajakiem to trzeba mieć jakieś uprawnienia? Czy poprostu wsiadam w kajak i płynę? Pomysł narodził się rok temu i mam niebawem go zrealizować... acha i to nie będzie kajak tylko canoe.
Pod konie lata jak sobie trochę "trenowałem" na Wiśle to spotkałem dwóch gości którzy spływali do morza i cholernie im zazdrościłem, też planuje w tym roku coś takiego.
wolałem się upewnić, w końcu taka wyprawa jak dla mnie (żółtodzioba) to nie w kij pierdział. Sam nie będę płynąć, ale wolę się dowiedzieć jak najwięcej.plum pisze:Nie słyszałem nic o tym żeby trzeba były mieć jakieś uprawnienia.
Gdzieś na dnie wielkiej szafy leży ostry nóż,
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
plum pisze:ubię noże, palić ognisko, machać siekierką i inne chłopięce zabawy.

witamy

look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
- Qasz
- Gadu Gadu: 1987028
- Tytuł użytkownika: Tata psychopata
ale nas podsumowałplum pisze: lubię noże, palić ognisko, machać siekierką i inne chłopięce zabawy.

Lotus Turbo Challenge II
Don't Fak-up, Pack-up and Let's go!
Don't Fak-up, Pack-up and Let's go!
Mieszkam na Ursynowie, rzut beretem od Lasu kabackiego.puchalsw pisze:plum. Witaj!. Bedzie Ci tutaj dobrze. Z której częśći Wawy jesteś?
Jest tutaj całkiem dograna ekipa leśnych ludzi z Wawy i okolic. Może kiedyś się spotkamy przy ognisku.
Bardzo chętnie się dołączę do jakiegoś niezbyt ambitnego spacerku/wypadu.
[ Dodano: 2012-02-24, 13:41 ]
Oj tam, nie chciałem nikogo urazićQasz pisze:ale nas podsumowałplum pisze: lubię noże, palić ognisko, machać siekierką i inne chłopięce zabawy., witaj na forum