Czy ja tam widzę ojca Michała Szpaka ?puchalsw pisze: Co by daleko nie szukać:
Twisted Seaster, chyba nie trzeba przedstawiać...
![]()

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Mam zapytać?... Ten młody mieszka u mnie w bloku... :029: :059: :646:Zirkau pisze:Czy ja tam widzę ojca Michała Szpaka ?
Widzę, że jest tam też jego osiedlowy fan-klub...thrackan pisze:Ten młody mieszka u mnie w bloku...
chwalisz się czy żalisz ? A ja i tak wiem ,że moja "odczytanie" tych min było prawidłowethrackan pisze:en młody mieszka u mnie w bloku
To drugie. Raz widzę, stoi ktoś tyłem do mnie przy windzie, długie włosy, futerko, obcisłe spodnie... Myślę sobie "Przywitam się z sąsiadką"... a tu zonk.... xD Wysoce nie lubię takich niespodzianek. Od tej pory jestem podejrzliwy i nieufny :xProwler pisze:chwalisz się czy żalisz ?
Na pewno zgodne z obecnym stanem Twojego umysłu, zachciankami i upodobaniami, Drogi ProwlerzeProwler pisze:A ja i tak wiem ,że moja "odczytanie" tych min było prawidłowe
Tak, pewnie dlatego zeby angielscy skini i kibole nie byli w tych ciuchach tacy przerazajacyAbscessus Perianalis pisze:Nie moja wina, że Lonsdale robi bluzy z takimi zakończeniami.
Teraz to my bedziemy podejrzliwi jak powiesz ze zabierasz kolezanke ze soba na zlotthrackan pisze: Od tej pory jestem podejrzliwy i nieufny :x
A kto by nie chciał mieć takiej "laski" obok w bloku?Prowler pisze:chwalisz się czy żalisz ? A ja i tak wiem ,że moja "odczytanie" tych min było prawidłowethrackan pisze:en młody mieszka u mnie w bloku
1.Każdy kto ma obawy o własną orientacje ?Apo pisze:A kto by nie chciał mieć takiej "laski" obok w bloku?![]()
Sama się borykam z tym problem czasem jak widzę kogoś na ulicyProwler pisze:2.Każdy kto nie umie odróżnić chłopaka od dziewczyny ?