Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
http://gadzetomania.pl/2011/11/08/sadzi ... na-swiecieApo pisze:Zbieram różne trupie rzeczy
Kurcze, chyba kupiłeś to co ja sprzedaję: viewtopic.php?t=4113mwitek pisze:nie mam teraz możliwości bo na telefonie śmigam a net mi podłączą w przyszłym tygodniu :/ to szlifierka everise z leroy merlin. Na knives chwalili że dobry sprzęt
Znaczy się na rynku są 2 wersje "3W 160lm i 5W 300lm". Ja mam te niby 300 lm (w rzeczywistości jak już pisałem 200-250lm). Dioda na pewno nie ma 1W, jest dużo mocniejsza. Być może ten ktoś kto opisywał latarkę, opisywał wersję "160 lm"Tresor pisze:pukuuu, twoje cudo nie ma 200 lumelow![]()
kiedys na forum latarek bylo opisywane owe cudo,jak dobrze pamietam ma cos kolo 60 lumelow i diode 1 Wat
inną mamMarshall pisze:Kurcze, chyba kupiłeś to co ja sprzedaję: viewtopic.php?t=4113mwitek pisze:nie mam teraz możliwości bo na telefonie śmigam a net mi podłączą w przyszłym tygodniu :/ to szlifierka everise z leroy merlin. Na knives chwalili że dobry sprzęt
Apowe eldoradoMorion pisze:Apo: u mnie w lesie jest takie wgłębienie całe wypełnione kośćmi, żuchwami, zębami (głównie jakiś saren czy innych jeleni)