Military Pro EDC:

Bardzo fajne rzeczy. Z obu jestem zadowolony choć portfel musiałem przerzucić z tylnej kieszeni do cargo, bo się niewygodnie siada

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Zdarzyło mi się czytać lektury szkolne i stamtąd słownictwo to podłapałem. A nie, jak Waćpan, tylko napisy w toaletach, świerszczyki oraz sfatygowane i poplamione komiksy "Czarodziejki z Księżyca".Cóż to za babskie określenie czegoś ?
To bardzo fajnie, ale ja z ciekawości pytam o wyjaśnienie znaczenia tego słowa, a nie upraszam się o prymitywny atak na mą osobęthrackan pisze:Zdarzyło mi się czytać lektury szkolne i stamtąd słownictwo to podłapałem.
slaq pisze:?thrackan pisze:wezgłowiu
Cóż to za babskie określenie czegoś ?
Nie wiem, na jakim terenie mieszkasz, ale może powiedz jej, że to na wypadek nagłej powodzi?Zirkau pisze:ale z wręgami drewniane miałby wisieć w salonie. Miejsca dość, ale... Żmija się nie zgadza.
Jakieś zdjęcie? cena? Nazwa producenta.pukuuu pisze:Ja nabyłem czołówkę
No name, ale jest świetna. Wg producenta 300lumenów, na moje oko ma koło 200-250, regulowana wiązka światła. Stoi na diodzie CREE
Stary chłop a nie wie ,że żmije to trzeba uczyć od początku. Początkowo wyrywamy zęby jadowe co by nie miała czym kąsać następnie przy pomocy fletu albo innej zabawki zaklinamyZirkau pisze:Żmija
Eeetam... "Poka!!"Apo pisze:(...)
Chciałabym w sumie zamieścić tutaj jakiegoś bardziej sensownego posta, nie mniej moje nowe "zabaweczki"chyba nie koniecznie są związane z tematyką forum..
![]()
phi, co to za emocje. Zrób to jak ma zęby jadoweProwler pisze:Stary chłop a nie wie ,że żmije to trzeba uczyć od początku. Początkowo wyrywamy zęby jadowe co by nie miała czym kąsać następnie przy pomocy fletu albo innej zabawki zaklinamyZirkau pisze:Żmija
Doczekam się ? Forum jest bardzo życiowe, no nie daj się więcej prosić.Apo pisze:Chciałabym w sumie zamieścić tutaj jakiegoś bardziej sensownego posta, nie mniej moje nowe "zabaweczki" chyba nie koniecznie są związane z tematyką forum..