indeedArmat pisze:Ktos tu nie wyczuwa sarkazmu.
Co tu dużo pisać... Dzień dobry cześć i czołem!
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
- Apo
- Gadu Gadu: 3099476
- Tytuł użytkownika: WATAHA Z POPRAWCZAKA
śfiść ok ok ok.. przepraszam, sypię głowę popiołem. Obiecuję poprawę i proszę o rozgrzeszenie.
look deep into nature and then you will understand everything better
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
I've got the power to fly into the wind, the power to be free to die and live again. This power's like fire, fire loves to burn!
- BRAT_MIH
- Gadu Gadu: 5219235
- Tytuł użytkownika: Mihu
Klapsa mogę za to dać ? icon_twistedApo pisze: przepraszam, sypię głowę popiołem. Obiecuję poprawę i proszę o rozgrzeszenie.
"Nie ma nikt na świecie domu jak my mamy, jest zielony latem , zimą śnieżnobiały, mamy dach z gałęzi, z mchu miękkiego łóżko, lampą jest nam księżyc ponad leśną dróżką. Idą, idą leśni, kompas mają z gwiazd ... "
Nie, teraz wychowanie bezstresowe, klaps odpada, co najwyżej reprymenda słowna i to nie za ostra bo inaczej to przemoc psychiczna...BRAT_MIH pisze:Klapsa mogę za to dać ?
https://www.instagram.com/whittling_bushcraft/
Cała tajemnica wiedzy puszczańskiej, tkwi tylko i wyłącznie w chęci jej zdobycia. Nie są potrzebne do tego niezmierzone odmęty pierwotnej puszczy. Nie jest potrzebny super sprzęt czy ubranie rodem z kosmicznych technologi. Wystarczy chcieć, oglądać, czytać i próbować. Nie zrażać się niepowodzeniami. Proste - ale to cała tajemnica. Szkoda, że większość adeptów leśnej ścieżki nie potrafi tego zrozumieć...
"Płyń pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci "
Cała tajemnica wiedzy puszczańskiej, tkwi tylko i wyłącznie w chęci jej zdobycia. Nie są potrzebne do tego niezmierzone odmęty pierwotnej puszczy. Nie jest potrzebny super sprzęt czy ubranie rodem z kosmicznych technologi. Wystarczy chcieć, oglądać, czytać i próbować. Nie zrażać się niepowodzeniami. Proste - ale to cała tajemnica. Szkoda, że większość adeptów leśnej ścieżki nie potrafi tego zrozumieć...
"Płyń pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci "
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
teraz już naszesterpoman pisze:ecę dalej czytać wasze forum
witaj
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
www.kopsegrob.blogspot.com
- Tanto
- Administrator
- Gadu Gadu: 1743064
Znaczenie ma to żeby niepotrzebnie nie podnosić sobie nawzajem ciśnienia, zarówno jeśli chodzi o awatary jak i wypowiedzi na Forum.Rajmund pisze:ale jakie to ma znaczenie?
"...wszystkie koty z pyszczkami, które wyglądają, jakby ktoś wkręcił je w imadło, a potem wielokrotnie walił młotkiem owiniętym skarpetą, są Prawdziwmi kotami."