link do archiwum z dyskusjączy ktoś coś wie o tej firmie? a konkretnie o modelu Norway. znalazłem go na http://www.arizzon.com/ i mi się spodobał. ale nic o nich nie wiem bo opis jest dość ubogi. a i w internecie raczej mało jest...
Trezeta
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
Trezeta
Mam trezete, ale Canyon(chyba)
raczej sa ok, sa na vibramie , z membrana...(te moje), na golym lodzie vibram o kant du...y potluc, ale reszta tez nie lepiej sie spisuje, jak jest chociaz odrobina gruntu-sniegu, trzyma jak szalona, do tego, do czego zostay zaprojektowane napewno sie nadaja, ja jestem zadowolony

Mam Trezety TOP. Mają jakoś dziwnie wyprofilowaną podeszwę od wewnątrz. Po półdniowej wędrówce zaczynały mnie boleć stopy od spodu. Długo trwało zanim dobrałem do nich odpowiednie wkładki. Problem zniknął i na buty już nie narzekam.
Właśnie pochodziłem w nich sobie 5 dni po Gorcach. Wcześniej w śniegu-puchu na rakietach, ale już we wtorek i w środę po oblodzonym topniejącym śniegu (gołoledź) w samych butach - nawet nie ślizgały się za bardzo.
Właśnie pochodziłem w nich sobie 5 dni po Gorcach. Wcześniej w śniegu-puchu na rakietach, ale już we wtorek i w środę po oblodzonym topniejącym śniegu (gołoledź) w samych butach - nawet nie ślizgały się za bardzo.