Teraz znowu moja kolej i znowu makro. Jakoś na nic innego nie mam ostatnio czasu a i szczęścia tez brakuje

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
wrzesientomek pisze:Tomek, lis świetny. Dobra głębia ostrości. Jakim obiektywem i mniej więcej z jakiej odległości zrobiłeś zdjęcie? Dane obrazu na image shack są nieco ubogie (co to za dziwne ISO, pisało 252).
Mogę, ale myślałem raczej o wątku w stylu tego, gdzie każdy dodaje coś od siebie. Wrzucanie tutaj odpada, ponieważ nie na każdym makro jest zwierzę. Mam sporo zdjęć kropel rosy czy grzybków a lada moment będzie można fotografować przymrozki. Pole do popisu jest spore. Użytkowników też by chyba się kilku znalazło. Widziałem, że niektórzy czasami fotografują owady itp.birken1 pisze:A to nie możesz po prostu do galerii wrzucać jakimiś większymi sortami?
To trzeba oglądać filmy o Indianach.wrzesientomek pisze:Nigdy jeszcze nie widziałem siedzącego konia
ojejku jejku! a może mu się coś stało...?taki robaczek pisze:Ani to dzikie zwierzę, ani wypad do lasu.
Zdjęcie też nie jest (delikatnie ujmując) najlepszej jakości lecz ....
Widok był dla mnie na tyle rzadki, że postanowiłem wkleić.
Obrazek
Skubaniec siedział tak chyba z godzinę
Raczej nie bo potem sobie hasał, tarzał się po ziemi i takie tam ......miśka pisze: ojejku jejku! a może mu się coś stało...?