Skuszony rozmowami zagościłem tutaj
Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw
-
- Tytuł użytkownika: Stary Pesel
Miło mnie będzie poznać grono ludzi myślących, którzy lubią dzielić się z praktyczną przydatną wiedzą
Mam na imię Marek Jestem typowym kałamarzem biurowym więc nie będę udzielał rad w temacie forum a raczej więcej pytał i czytał opinie doświadczonych – prosząc o wyrozumiałość i cierpliwość
Od paru lat mieszkam w Warszawie Tutaj mam rodzinę i pracę - podobno lepiej płatną
Wychowałem się w Lubinie w dzielnicy niezbyt sprzyjającej prawidłowemu rozwojowi człowieka Przeżycia moje w tym czasie można nazwać od biedy pewną formą survivalu miejskiego
Odkąd pamiętam wiedziałem ze coś jest nie tak w tym życiu, ale mnie to wisiało, dopiero jak mam syna i zobaczyłem jaki jest bezbronny i zależny ode mnie stwierdziłem ze trzeba dać dziecku pomysł na pożyteczne spędzanie wolnych chwil a jestem pewien ze tutaj tego się dowiem
Uwielbiam jeździć rowerem w lesie nocą nad ranem gdy przyroda budzi się do życia Cudowne odgłosy natury słychać wtedy wokół siebie Pomyślałem, ze podczas tych swoich wojaży rowerowych poeksperymentuje w zdobywaniu nowych umiejętności w terenie
W czasie nadchodzących etnicznych cyferek trzeba umieć sobie radzić w środowisku naturalnym nie mylić w ekologicznym
Zastanawiające jest, że tak bardzo minimalizujemy sprzęt do przeżycia a tak wiele zbieramy rzeczy aby żyć
Mam na imię Marek Jestem typowym kałamarzem biurowym więc nie będę udzielał rad w temacie forum a raczej więcej pytał i czytał opinie doświadczonych – prosząc o wyrozumiałość i cierpliwość
Od paru lat mieszkam w Warszawie Tutaj mam rodzinę i pracę - podobno lepiej płatną
Wychowałem się w Lubinie w dzielnicy niezbyt sprzyjającej prawidłowemu rozwojowi człowieka Przeżycia moje w tym czasie można nazwać od biedy pewną formą survivalu miejskiego
Odkąd pamiętam wiedziałem ze coś jest nie tak w tym życiu, ale mnie to wisiało, dopiero jak mam syna i zobaczyłem jaki jest bezbronny i zależny ode mnie stwierdziłem ze trzeba dać dziecku pomysł na pożyteczne spędzanie wolnych chwil a jestem pewien ze tutaj tego się dowiem
Uwielbiam jeździć rowerem w lesie nocą nad ranem gdy przyroda budzi się do życia Cudowne odgłosy natury słychać wtedy wokół siebie Pomyślałem, ze podczas tych swoich wojaży rowerowych poeksperymentuje w zdobywaniu nowych umiejętności w terenie
W czasie nadchodzących etnicznych cyferek trzeba umieć sobie radzić w środowisku naturalnym nie mylić w ekologicznym
Zastanawiające jest, że tak bardzo minimalizujemy sprzęt do przeżycia a tak wiele zbieramy rzeczy aby żyć
Chłopy w las - Doktory jadą
cytat z adaptacji filmowej Chłopów Reymonta
-
A tak w ogóle czemu u nas nie ma trendu, że przybywający na forum nie piszą jak trafili?
http://puszczanstwo.blogspot.com/search ... Ogie%C5%84 celem nabycia technik rozpalania ognia
Oczarował mnie ten blog
Wielkie ukłony stronę autora i tym sposobem trafiłem tutaj
- Kopek
- Tytuł użytkownika: TRAMPek łikendowy
"Czasem- i mówię to zupełnie szczerze - żal mi, że nie wychowano mnie jak włóczęgi. Nie związanego z żadnym miejscem, obowiązkami i ludźmi.
www.kopsegrob.blogspot.com
www.kopsegrob.blogspot.com
-
- Gadu Gadu: 1987028
- Tytuł użytkownika: Tata psychopata
O, miło że u nas zagościłeś, zapraszamy więc do lektury forum
Lotus Turbo Challenge II
Don't Fak-up, Pack-up and Let's go!
Don't Fak-up, Pack-up and Let's go!
Przecież się przyznał, że z Warszawy pisze, a nie z Krakowa!sylwester2091 pisze:Cześć miło, że do nas trafiłeś... aczkolwiek łatwiej będzie czytać Twoje wypowiedzi jeśli troszkę dłużej... ewentualnie uważniej będziesz pracował nad swoimi postami.
Okrąglinek pisze:W czasie nadchodzących etnicznych cyferek trzeba umieć sobie radzić w środowisku naturalnym nie mylić w ekologicznym
To niech mnie któryś Warsiawiak przetłumaczy!
- Hillwalker
Witamy.
Witamy.
A tutaj można się dowiedzieć, że da radę posiadać mniej niż nam się wydaje: http://drogaminimalisty.blogspot.com/20 ... zeczy.htmlOkrąglinek pisze:Zastanawiające jest, że tak bardzo minimalizujemy sprzęt do przeżycia a tak wiele zbieramy rzeczy aby żyć
" YOU create your own reality "
- Abscessus Perianalis
- Gadu Gadu: 1505060
- Tytuł użytkownika: Dziki Dzik
Mnie natomiast cieszy niezmiernie trend polegający na pisaniu czegoś więcej niż "kazali, to się witam - cześć!" .
Problemem nie jest to o czym piszesz, wszakże każdy lubi ułatwienia i miłe, funkcjonalne otoczenie. Problemem jest fakt, że większość ludzi nie jest w stanie tego całego bajzlu zminimalizować do poziomu plecaka i przeżyć.Zastanawiające jest, że tak bardzo minimalizujemy sprzęt do przeżycia a tak wiele zbieramy rzeczy aby żyć
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz."
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
"Pokonał ich swoją siłą, poraził skrzeniem, oślepił światłem, ogłuszył rykiem, padł na nich strachem, zmógł mocą po stokroć większą niż ich pospólna siła."
Forumowa Facebookowa Grupa Szturmowa: http://www.facebook.com/groups/160111940703089/
-
Okrąglinek pisze:W czasie nadchodzących etnicznych cyferek trzeba umieć sobie radzić w środowisku naturalnym nie mylić w ekologicznym
To niech mnie któryś Warsiawiak przetłumaczy![/quote]
Nowe dowody osobiste które nam prezentują ukochani nasi panujący będą miały wiele tajemnic również pochodzenie obywatela a wiadomo nie tylko Polacy mieszkają i rządzą w naszym kraju a różnic nie poznasz okiem
MODO EDZIA: Okrąglinek. Już w połowie czytania tego postu spociłem się. Ogarniaj interpunkcje, i dziel zdanie na jakieś sensowne części... Inaczej takie posty trzeba będzie eksterminować :-/
Ostatnio zmieniony 03 lis 2011, 11:53 przez Okrąglinek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dzięki za link. Sporo czasu spędzam na jego przeglądaniu.Hillwalker pisze:Stary Pesel
Witamy.
A tutaj można się dowiedzieć, że da radę posiadać mniej niż nam się wydaje: http://drogaminimalisty.blogspot.com/20 ... zeczy.html
Michal N pisze:Czołgiem,
gdzie Okrąglinek śmigasz, w sensie Twoje tereny wypadowe?
Mieszkam na Tarchominie. Moje tereny wypadowe rowerem przede wszystkim Nieporęt, Serock.
MODO EDZIA: Przepraszam. Faktycznie, poniosło mnie.