Warsztaty Dzikiego Gotowania Łukasza Łuczaja - Jesień 2011

Relacje, zaproszenia i pomysły na ...

Moderatorzy: Morg, GawroN, thrackan, Abscessus Perianalis, Valdi, Dąb, puchalsw

Awatar użytkownika
wolfshadow
Tytuł użytkownika: tuptuś leśny

Warsztaty Dzikiego Gotowania Łukasza Łuczaja - Jesień 2011

Post autor: wolfshadow »

Wróciłem wczoraj. Trochę czasu zajęło mi jakie takie ogarnięcie zdjęć i tekstu na bloga.
Jak zwykle było rewelacyjnie. Kompani i aura dopisali. Poznałem kilka nowych osób i mgr_scouta. Objadłem się po same uszy i nauczyłem oznaczać sporo nowych, użytecznych roślin. Pojawiły się też nowe plany i projekty. Oprócz możliwości wykorzystania zaplecza jakie daje teren Łukasza do zorganizowania forumowej imprezy sylwestrowej, można zorganizować mini warsztaty z budowy szałasów. Stare szałasy na polanie warsztatowej powoli dokonują żywota. Jest to luźna propozycja ale jeśli znajdą się chętni to jestem skłonny pociągnąć ten temat dalej.

Zdjęcia znajdziecie tutaj: https://picasaweb.google.com/1062267484 ... owanie2011
Artykuł: http://czlowiekwlesie.blogspot.com/2011 ... wania.html
Zdjęć niestety mało bo non stop miałem ręce zajęte pozyskiwaniem, czyszczeniem, obieraniem itd.
Pozdrawiam też przy okazji urocze dziewczę od dzwonka rozproszonego, co czyta reconnet.pl i kojarzy nicki z avatarami ;-)
.:fortes fortuna adiuvat - Terencjusz:.
.:Miej odwagę posługiwać się własnym rozumem - I. Kant:.
Awatar użytkownika
NumLock
Tytuł użytkownika: vel Numeryczny
Post autor: NumLock »

Gratuluję udanych warsztatów i zazdroszczę pochłoniętej wiedzy. Relację również fajnie się czyta. Im mniej osób, tym lepiej icon_twisted :P
wolfshadow pisze:Oprócz możliwości wykorzystania zaplecza jakie daje teren Łukasza do zorganizowania forumowej imprezy sylwestrowej, można zorganizować mini warsztaty z budowy szałasów.
Mnie dopisz do listy chętnych :)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego, że są nieme dla jego tępej percepcji" - Mark Twain.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy, wyprawy oraz spacery”